12Puan Yorumluyor: Sırbistan

Büyük bir heyecanla beklediğimiz Eurovision’a kavuşmamıza artık haftalar kaldı. Rotterdam’da yarışacak 39 şarkıyı hepimiz bol bol dinledik. Kimini sevdik kimini de sevmedik. 12Puan olarak ekibimizin ve üyelerimizin şarkılarla ilgili yorumlarını da sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Sırbistan: Hurricane – Loco Loco

Ucuz şarkı fetişimi harika bir şekilde harekete geçiriyor. Sahnede çok yerlerin yanacağına eminim. Finalde yolu çok açık. #teamHURRICANE

10/10

Cevat A. (CEV)

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da şarkı aşırı sıradan. Fakat ‘Hasta la vista’ en azından eğlenceliydi, bu yıl 3 dakikalık bir cümbüş ve karmaşa dinliyoruz. Çabana sağlık Hurricane.

5.5/10

Özgün Y. (OZG)

Bir yanımın fena değil dediği bir yanımın ise asla ısınamadığı katılımlardan. Tempolu şarkıları Eurovision’da genelde sevsem bile bu çok fazla geliyor. Gürültüsü bir yana, geçişleri bir yana. İlk dinlediğimde karanlık bir tünelde sağa sola savruluyorum zannetmiştim. Her şeye rağmen şanslı bir yarı final kurası var ve final görme ihtimali yüksek.

5/10

Tuğberk I. (TUG)

Geçen yıl Hasta La Vistayı severdim. Bu şarkıya hiç ısınamadım . Seveni çok biliyorum ama ben 3dk full dayanamıyorum.

3/10

Tolga I. (TOL)

Geçen seneki şarkılarından bir tık aşağıda bulduğum Loco Loco bu yılki listemin ne yazık ki en altlarında. Bir türlü ısınamadım bu üçlünün iki şarkısına da.

3.5/10

Ader B. (BAD)

Plaj parti̇si̇, di̇skotek ya da gece kulübünde si̇zi̇ defalarca coşturabi̇lecek türde bi̇r şarki ama o kadar. Kisacasi mekan şarkisi.

6/10

Ümit K. (UKA)

Zevk gurularının basit bulduğu ama tarzında kalite bir katılım. Sahne show dansla yanmaya hazırız. İlk defa sırbistan tam manasıyla iç piyasa sırp popu ile katılıyor. Rahat finalde . Merakla bekliyoruz 🔥🔥🔥

7/10

Köksal Ö. (KOK)

Bu eğlenceli şarkıyı çok seviyorum. İlk dinleyişte biraz kafa yoran bir yapısı var gibi geliyor fakat sahnede şahane bir şovla kasıp kavuracak. Finalde ilk 10 içerisinde yer almasını istiyor ve bekliyorum.

9/10

Cem B. (CBU)

Eurovision sahnesinde Sırbistan’ı ilk defa bir turbo folk şarkı ile göreceğiz. Güzel bir şarkı, ilgi çekici bir ekip, muhtemelen de iyi bir sahneleme ile gelecek.

7/10

Burak K. (BKY)

Yapılan değerlendirmeler sonucu ortalama puan: 6.2/10