12Puan Yorumluyor: Slovenya

Büyük bir heyecanla beklediğimiz Eurovision’a kavuşmamıza artık haftalar kaldı. Rotterdam’da yarışacak 39 şarkıyı hepimiz bol bol dinledik. Kimini sevdik kimini de sevmedik. 12Puan olarak ekibimizin ve üyelerimizin şarkılarla ilgili yorumlarını da sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Slovenya: Ana Soklič – Amen

Bu sene bende parlayamayan şarkılardan biri Slovenya. Üzgünüm

4/10

Burak K. (BKY)

Çok güzel bir ses ancak hiçbir şey vermeyen şarkılar… İki senedir Slovenya’nın çizgisi bozulmadı bu konuda. Kulağa iyi gelen seslerin zayıf şarkılarla yok olmasına her zaman üzülüyorum. Final şansının olacağını düşünmüyorum.

3/10

Tuğberk I. (TUG)

Bu sese yazık demek geliyor içimden. Bu kadar sağlam vokal niye bu kadar uyuntu bir şarkı ile yarışmak ister? Jürilerden oy alacak ama finale yetmeyecek.

3/10

Tolga I. (TOL)

Ana Sokliç çok güzel bir kız, sesi de karakterli ancak iki yıldır şarkılarında adını koyamadığım bir eksiklik veya tuhaflık var. Voda ve Amen birbiriyle klas olarak denk şarkılar. Sözlerindeki klişeler Amen’nın değerini azaltıyor olabilir, bilemiyorum. Olağanüstü bir sahnesi olmadığı takdirde finale çıkabileceğini hiç sanmıyorum.

4/10

Ader B. (BAD)

Çok güçlü bir ses ancak sıradan bir şarkı. Sadece amen ile başarı yakalaması zor. Finalde olamayacak ülkelerden.

5/10

Ümit K. (UKA)

Bende hiçbir etki bırakamadı. Finale çıkarsa büyük sürpriz olur.

3/10

Cem B. (CBU)

Güçlü bir şarkıcı vasat bir şarkı. Şarkı kötü.. final görürse şarkıcı performansından olacak. Puanımı şarkıcıya veriyorum.

5/10

Köksal Ö. (KOK)

Yapılan değerlendirmeler sonucu ortalama puan: 3.9/10