12Puan Yorumluyor: San Marino

Büyük bir heyecanla beklediğimiz Eurovision’a kavuşmamıza artık haftalar kaldı. Rotterdam’da yarışacak 39 şarkıyı hepimiz bol bol dinledik. Kimini sevdik kimini de sevmedik. 12Puan olarak ekibimizin ve üyelerimizin şarkılarla ilgili yorumlarını da sizlerle paylaşmak istiyoruz.

San Marino: Senhit – Adrenalina

Çok beğeniyorum. Dinlerken asla sıkılmadığım bir tarz oldu kesinlikle. Normalde bir şarkının içinde rap kısmına asla katlanamam ama bu şarkı gerçekten çok güzel bir mash-up oldu.

8/10

Cevat A. (CEV)

Bu yılın en güzel sürprizlerinden biri Senhit’in şarkısı ve tabi ki Florida feati. Ortalama üstü bir şarkı olmasına rağmen fanların aşırı yükseldiğini düşünüyorum. Zayıf olan ikinci yarı finalin favorilerinden fakat finalde o kadar da parlayacağını düşünmüyorum.

7/10

Özgün Y. (OZG)

Senenin en büyük sürprizi. Senhit öyle bir hazırlandı ki Eurovision’a, hakkını veriyor dedirtiyor hepimize. Yüksek tempo şarkıların en iyilerinden. Sanırım İsveç bu şarkı ile katılsa birincilik adayı olarak konuşuluyordu. Yine de şanslı olduğunu düşünüyorum. Flo Rida etkisini merakla bekliyorum…

8/10

Tuğberk I. (TUG)

En sevdiklerimden. Ilk dinlediğimde kulaklarıma inanamadım bu San Marino olabilir mi diye. Renkli bir sahne ve iyi bir performansla en iyi derecelerini alabilirler.

8.5/10

Tolga I. (TOL)

10 yıl sonra San Marino’yu tekrar temsil edecek olan Eritre asıllı 42’lik Senhit 2020 şarkısının fersah fersah üzerinde bir şarkı ve prodüksiyonla karşımızda. Sahne enerjisinin belirleyici unsur olacağı şarkının San Marino’ya en iyi derecesini getireceğinden şüphem yok.

7.5/10

Ader B. (BAD)

Senhit’in şarkısının birçok kişiyi heyecanlandırması ve bu küçük ama talihsiz ülke için nihayet gerçek bir umut ışığı olduğunu görmek sevindirici. Şarkı enerjik ve kıpır kıpır. Birinciliğe elbette yetmeyecek ama en azından San Marino’ya tarihinin en iyi başarısını getirebilir.

7/10

Olcay T. (OLC)

Kesi̇nli̇kle İddi̇a edi̇yorum ki̇ San Marino Eurovision sahnesi̇nde ki̇ en büyük başarisini bu şarki İle alacak orasi kuşku götürmez bi̇r gerçek .Başarılar San Marino.

6/10

Ümit K. (UKA)

Fransa’dan sonra en büyük birincilik adayım San Marino. Yıl içinde hit olmuş Eurovision şarkılarına yaptığı coverlar ve çektiği video kliplerle çokça kendisinden söz ettirdi Senhit. Bu şarkısı da çok ama çok güzel. Şarkıda Amerikalı ünlü rapçi Flo Rida ile düet yapması da şarkıya ayrı bir değer katıyor. Ama büyük ihtimalle Eurovision sahnesinde tek başına söyleyecek şarkısını Sen Hit. San Marino bugüne kadar ki en iyi derecesini yapacak gibi bir his var içimde ya dur bakalım

9/10

Halil Ö. (HAL)

Emek planlı ve programlı ekip çalışması bir katılım. Favorilerden senenin yüz akı.

9/10

Köksal Ö. (KOK)

Adrenalina çok güçlü bir şarkı. Başarılı olacağı da neredeyse kesin. Ben Senhit’e pek ısınamamış olmamla birlikte desteklediğimi söylemeden geçemeyeceğim. Finalin ilk 5’i arasında yer alacak.

8/10

Cem B. (CBU)

Senenin en büyük hitlerinden biri olan Adrenalina, San Marino’ya en iyi derecesini getirmeye hazırlanıyor bence. Bu seneki sahne performansını en merak ettiğim ülkelerden biri San Marino

8/10

Burak K. (BKY)

Yapılan değerlendirmeler sonucu ortalama puan: 7.8/10