12Puan Yorumluyor: Kıbrıs Rum Kesimi

Büyük bir heyecanla beklediğimiz Eurovision’a kavuşmamıza artık haftalar kaldı. Rotterdam’da yarışacak 39 şarkıyı hepimiz bol bol dinledik. Kimini sevdik kimini de sevmedik. 12Puan olarak ekibimizin ve üyelerimizin şarkılarla ilgili yorumlarını da sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Kıbrıs Rum Kesimi: Elena Tsagrinou – El Diablo

Bu yıl en sevdiğim şarkılardan. İyi bir sahne yapacaklar. Vokal olarak güclü. İlk 10 için güçlü adaylardan.

7,5/10

Tolga I. (TOL)

Tek kelime ile başarılı bir şarkı diyebilirim. Ses, şarkı kalitesi, altyapısı ve ritmi ile insana enerji veriyor. Asla yerinde oturtmayacak bir şarkı özetle. Ben de herkes gibi bayılıyorum.

10/10

Berkay K. (BER)

Elena ,“Şeytan’a aşığım” derken bizden ne hissetmemizi bekliyordu emin değilim ama; “El Diablo”nun enerjisi ve düşmeyen ritmi, 22 Mayıs gecesi izleyenlere güzel dakikalar yaşatacaktır. Sahnesi ve canlı vokalleri merak konusu tabi.

8/10

Ali G. (OAG)

Beni eğlendiren bir melodi. O he-ce-ler gibi söylediği bölümleri çok hoşuma gidiyor. Sadece keşke, ama keşke o zilyon kez konuştuğumuz handikap olmasaydı şarkıda, tutulmazdı.

8/10

Ader B. (BAD)

İddialı bir şarkı. Bakalım sahne performansı da klipteki kadar güzel olacak mı ve bakalım 2018 yılında Eleni Foureira’nın Fuego şarkısıyla yakaladığı 2.cilik başarısının ötesine geçip yarışmada birinci olacak mı?

8/10

Halil Ö. (HAL)

Fuego’nun bu düzenlemesini de beğendim . İlk 5 i hak ediyor

8/10

Hakan Y. (YKY)

Sahne performansını sabırsızlıkla bekledigim bir şarkı. Eleni 3.0 gibi eleştirilere katılmıyorum, ancak isim benzerligi diyebiliriz 😉 Nakarattaki güçlü beat insanı heyecanlandırıyor. Elena vokali ve dans uyumunu da iyi yakalayacak bence.

8/10

Melih Y. (MEL)

Sonunda Fuego’dan sonra güzel bir şarkı geldi. Şarkı enerjik ve akılda kalıcı. Son kısımlar hep aynı sözlerden oluşmuş. Ama yine de güzel. Umarım sahnelemede batırmazlar ve daha da yükselir.

9.5/10

Mert T. (MTO)

İlk 3’ümden biri kesinlikle. Şarkıdaki tempo geçişlerini sahne şovuna güzel yansıtırsa kesinlikle yarışmada da ilk 3 içinde olacağını düşünüyorum.

9/10

Efe E. (EFE)

Nakarat bölümündeki̇ düşüş algıyı canlı tutmak adına mı bi̇lemi̇yorum? Ancak bu zayıf halkası dışında şarkı çok güzel ve gerçekten başarılı olmasını di̇ledi̇ği̇m ülkelerden. Elbette canlı performansınında kayıtlardaki̇ kadar güçlü olması şart.

9/10

Ümit K. (UKA)

Çekirge bir değil iki değil üç kere mi sıçrayarak? Eleni’nin çakmasının bir kez daha çakması ile geleceklerini kim tahmin edebilirdi? Şansı son derece az.

4/10

Kerim F. (KRM)

Şüphesiz sahnesi en çok merak edilen katılımlardan. Başarılı bir sonuç alacağı aşikar.

10/10

Sima S. (SAN)

Bu yılın en iyi hareketli şarkısı. Bir kısım “her hareketli şarkıyı Fuego çakması sanma” hastalığına tutulmuş hayran tarafından burun kıvırılsa da, diğer bazı hayranlar tarafından da muhtelif Pop şarkılarına benzetilip küçümsense de değişen hiçbir şey yok. Elena Tsagrinou’nun canlı performansı da gayet güçlü. Harika bir sahne şovuyla bu yıla damga vuracağından eminim.

10/10

Cem B. (CBU)

Sanırım bu şarkıyı sevmeyen nadir insanlardanım. Elena iyi bir şarkıcı olsa da, şarkı malesef ki beni yakalayamadı. Bu şarkıyla alakalı en büyük avantaj sahne performansına yatkınlığı. Kıbrıs ekibiçok beğeneceğimiz bir sahneleme ile karşımıza gelirse derecesi iyi olacaktır. Aksi halde ortalama bir derece alacağını düşünüyorum.

5/10

Burak K. (BKY)

Yapılan değerlendirmeye göre ortalama puan: 8.1/10