OGAE TÜRKİYE OYLAMASI BAŞLIYOR!

Eurovision Şarkı Yarışması’nın resmi fan kulübü olan OGAE kulüpleri bu sene de kendi birincilerini belirlemek için bir oylama yapıyor. Türkiye yarışmada yer almasa da OGAE Türkiye olarak biz de bu oylamada yer alıyoruz.

Bugün itibariyle başlattığımız oylamada geçtiğimiz sene olduğu gibi tüm Türk Eurovision fanları oy kullanabilecek. Son oy kullanma tarihine kadar gelen oylar toplandıktan sonra oluşan tablo OGAE International’a gönderilecek ve OGAE Türkiye’nin oyları OGAE International tarafından açıklanacaktır.

Kullandığınız oyları kesinlikle herhangi bir ortamda paylaşmamanız gerekmektedir.

İşte oy kullanmak için yapmanız gerekenler:

  • Oy kullanmak isteyen tüm Eurovision fanları Eurovision usulü kullandığı oylarını 23 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 20.00’a kadar ogaetr@gmail.com adresine göndermelidir.
  • Oylamada yer alabilmek için, gönderdiğiniz mailde İsim-Soyisim bilgilerinizin yanı sıra kendi adınızla kullandığınız bir sosyal medya hesabının linkini eklemenizi ve OGAE Türkiye’nin ve partner sitemiz Onikipuan’ın sosyal medya hesaplarından en az birini takip etmenizi rica ediyoruz. Oylamada oluşabilecek herhangi bir spekülasyonu en aza indirmek için böyle bir girişimde bulunmak zorundayız ve bizi anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz. Sosyal medya hesaplarımızın listesi aşağıda yer almaktadır.

OGAE Türkiye Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/ogaeturkey

Onikipuan Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/onikipuan

OGAE Türkiye Twitter Sayfası: http://www.twitter.com/ogaeturkey

Onikipuan Twitter Sayfası: http://www.twitter.com/12puan

OGAE Türkiye Instagram Hesabı: @ogaetr

12puan Instagram Hesabı: @12puan

İşte bu kadar! Buraya kadar herhangi bir sorun yoksa, sizlere söyleyeceğimiz tek bir şey kaldı.

START VOTING NOW!