OGAE TÜRKİYE’DEN TÜRK EUROVISIONSEVERLERE ÇAĞRI

ogae stockholm

Türkiye Eurovision Kulübü OGAE Türkiye bugün yayınladığı mesaj ile Türk Eurovisionseverlere bir çağrıda bulundu. İşte o çağrı:

 

“1996 yılında kurulan ve kuruluşundan itibaren Türkiye’nin Eurovision’daki yükselen başarı grafiğinin bizzat tanığı olan OGAE Türkiye, Türkiye’nin Eurovision’a katılmadığı süreçte de üyeleriyle büyümeye ve daha çok paylaşımda bulunmaya devam ediyor.
Bu süre zarfında teknolojinin ve sosyal medyanın gelişimi ile paralel olarak Türk Eurovisionseverler farklı platformlarda da bir araya gelip dostluklarını ve paylaşımlarını devam ettirdiler. Bu sayede birbirinden başarılı Eurovision medya platformları oluştu.
OGAE Türkiye olarak tüm bu profeyonel çalışmaları yakından takip ettik. Ancak gördük ki, bu platformlarda aktif olarak çalışan ya da bu platformları takip eden Eurovisionseverlerle olan iletişimimiz giderek azalmış oldu. Bizler bu durumu telafi etmek ve Türkiye’de faaliyet gösteren tüm gruplarla kaynaşmak için bir proje geliştirmek istiyoruz. Bu projenin gelişiminde söz sahibi olmak isteyen herkesi iletişim kurmaya davet ediyoruz.
Herhangi bir Eurovision medyası ile doğrudan organik bir bağı olmayan OGAE Türkiye’nin amacı bu süreçte bu platformlar arasındaki işbirliğini geliştirmek ve bu platformların daha çok kişiye ulaşmasını sağlamak.
Bu kapsamda ilk olarak, 28 Nisan tarihinde İstanbul’da gerçekleşecek yılın Eurovision partisi EurOcean’a tüm Eurovisionseverleri davet ediyoruz. Bu etkinliğin öncesinde veya sonrasında da birebir sohbet toplantıları düzenleyip fikirler geliştirmek ve iletişimi arttırmak amacındayız. 28 Nisan’daki partiye katılım ve bu süreçteki toplantıların organize edilmesi için bize ogaetr@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.”