OGAE SONG CONTEST OYLAMASI BAŞLIYOR!

16_9

Eurovision’un uzman, köklü ve en büyük kulübü olan OGAE’nin her yıl düzenlediği ve her ülke kulübünün seçtikleri bir şarkı ile yarıştıkları OGAE Song Contest’te bu yıl OGAE Türkiye’yi temsil edecek şarkının seçiminde oy kullanmak ister misiniz?

Bu yıl formatta birkaç yeniliğe gidiyoruz. Bunlardan ilki oylamayı OGAE Türkiye üyesi olmayan takipçilerimize de açıyor olmamız. Evet, yanlış duymadınız; tüm OGAE Türkiye takipçileri kulübe üye olup olmadıklarına bakılmaksızın bu yıl OGAE Türkiye’yi temsil edecek şarkının seçiminde aktif rol oynayabilecekler.

Bu yıl seçim formatımızdaki bir diğer yenilik de, Avrupa’nın dört bir yanından OGAE üyelerinin de yabancı jüri kontenjanında yer alarak OGAE Türkiye’yi temsil edecek şarkının belirlenmesinde aktif rol oynayacak olması.

Sonuç olarak bu yıl, OGAE Türkiye üyeleri ve takipçilerinin verecekleri puanlar %50 ve yabancı jürilerin verecekleri puanlar %50 oranında hesaplamaya dahil edilecek ve bu şekilde OGAE Türkiye’yi temsil edecek şarkının seçiminde çok farklı kesimlerden ve farklı müzik zevklerine sahip pek çok OGAE Türkiye dostu oy kullanmış olacak.

Bu yeni ve eğlenceli formatın bir parçası olmak ve OGAE Türkiye’yi temsil edecek şarkının seçiminde söz sahibi olmak istiyorsanız, aşağıda listesi ve video klip linkleri verilen şarkıları dinleyip bu şarkılara Eurovision usulü 1’den 12’ye vereceğiniz puanlarınızı bize iletmeniz gerekiyor.

Puanlarınızı 2 Ağustos 2015 Pazar günü saat 23’e kadar ogaetr@gmail.com adresine gönderebilirsiniz. Puanlarınızı verirken, seçilecek şarkı yalnızca “audio” formatında yarışacağını ve dünyanın dört bir yanındaki diğer OGAE üyeleri tarafından oylanacağını göz önünde bulundurarak, aşağıdaki aday şarkıların sözlerini ve video klipleri çok fazla dikkate almamanızı tavsiye ederiz.

Sizinle birlikte, Avrupa’nın dört bir yanından jüri üyelerinin de oylayacağı şarkılar içinden OGAE Türkiye’yi temsil edecek şarkı bu yıl Fransa’nın ev sahipliğinde düzenlenecek OGAE Song Contest 2015’te yarışacak.

Ve işte adaylar:

1. Kenan Doğulu – Aşk ile Yap


2. Gülşen – Bangır Bangır


3. Edis – Benim Ol


4. Mabel Matiz – Gel


5. Nil – Kanatlarım Var Ruhumda

6. Volga Tamöz ft. Hande Yener – Sebastian


7. Göksel – Sen Orda Yoksun


8. Bengü – Feveran


9. Hadise – Yaz Günü


10. Yalın – Yeniden