YOUTUBE SANSASYONU MUĞLA FTR EUROVISION’U SALLAMAYA HAZIR!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=xhT9Cpbeoi0&w=560&h=315]

“Gangnam Style”‘ı parodileştirerek kısa sürede 900.000 gibi muazzam bir izlenme oranına ulaşan MUĞLA FTR, yılın Flash Eurovision şarkılarından “Crisalide (Vola)”‘nın klibini ti’ye aldıkları yeni çalışmalarıyla şimdi de Eurovision dünyasını fethetmeye hazırlanıyor!

Valentina MONETTA: “Gülmekten kendimi alamıyorum!”

Grup üyelerinin kendileri dışında videoyu izleyen ilk kişi olan şarkıyı seslendiren Valentina MONETTA: “Gülmekten kendimi alamıyorum. Harika çocuklar! Çok sevdim” diyerek grubun Youtube sayfasına yorum yapan da ilk kişi oldu. Sanatçı videoyu kişisel facebook sayfasından da fanlarına ulaştırdı.

5’i kamera önü, 2’si arkası olmak üzere toplam 7 kişiden oluşan grubun üyeleri, -OGAE Türkiye’nin de aktif bir üyesi olan- Latif Can DERİN, Semih ÖZDEMİR, Mehmet Ali KUŞ, Anıl BALIK, Veyis BOZKURT, Ramazan Mert DURAN ve Polat ÖZİŞ Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi’nde Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Almanca Öğretmenliği ve İktisat öğrencileri. Youtube kanalları “Tusim Yap” üzerinden yayınladıkları “Gangnam Style”, “I feel Good”, “Tarçın”,  “Show Real” ve son olarak da Zombie edisyonu ile “Harlem Shake” videoları ile 1.000.000’nun üzerinde hit alan grup üyeleri, evlerinde  hazırladıkları Blue Box ile sadece 2 gecede tamamladıkları video klibin kamera arkası görüntülerini aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=cJBKA1kc2VQ&w=560&h=315]