12Puan Yorumluyor: Yunanistan

Büyük bir heyecanla beklediğimiz Eurovision’a kavuşmamıza artık haftalar kaldı. Rotterdam’da yarışacak 39 şarkıyı hepimiz bol bol dinledik. Kimini sevdik kimini de sevmedik. 12Puan olarak ekibimizin ve üyelerimizin şarkılarla ilgili yorumlarını da sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Yunanistan: Stefania Liberakakis – Last Dance

Bu şarkı bana bir çok Dua Lipa şarkısnı anımsatıyor. Bu aslında güzel bir şey çünkü radio friendly olan, herkese ulaşabilen bir tür yakaladıkları anlamına geliyor. Ayrıca Stefania’nın sahnesinin Eurovision tarihinin en riskli sahnesi olacağı dedikodusu iyice heyecanlandırıyor. Yarışmayı tablonun sol tarafında bitireceğini düşünüyorum.

7/10

Burak K. (BKY)

Bir gün seviyorum, bir gün vasat buluyorum. Ne çok yukarılara alabiliyorum, ne aşağılarda bırakabiliyorum. Geçen senenin üstüne çok koymakla birlikte sürekli sızdırılan sahne dedikoduları heyecan ve merak uyandırıyor. Bahsettikleri gibi olağanüstü bir şov ile karşılaşırsak yarışmadaki sıralamasını da ciddi anlamda etkileyecektir.

6/10

Tuğberk I. (TUG)

Benim yeni yeni ısınmaya başladığım bir katılım. Çok fazla seveni de var. Full paket olarak iyi bir sonuç alabilir.

7/10

Tolga I. (TOL)

Last Dance ayırt edici bir özelliği olmayan, sıradan bir şarkı gibi geliyor bana. Başımdan beri dikkatimi çekemedi. Sahnesi, kaderini belirleyecek. Normal şartlar altında finale çıksa bile ilk 10 şansını pek görmüyorum.

5.5/10

Ader B. (BAD)

Komşumuzun geçen seneki şarkısını hiç sevmemiştim ancak bu seneki gerçekten güzel. Başarılı bir sahne performansı hem yarı finali rahatlıkla geçmesini sağlayacak hem de finalde iyi bir derece getirecektir.

8/10

Ümit K. (UKA)

Şahane bir şarkı olmasına rağmen nedense bu yıl pek konuşulmadı, sönük kaldı. Ama son sözü sahnede söyleyeceğine ve finale adını yazdırıp iyi bir sonuç alacağına eminim. Hatta hiç görülmemiş bir sahne şovu olacağı söyleniyor, bakacağız artık.

7/10

Cem B. (CBU)

Modern 80 ler etkili iyi bir katılım. Rahat finalde… sahne showu ve performansı ile sansını arttıracaktır.

6/10

Köksal Ö. (KOK)

Yapılan değerlendirmeler sonucu ortalama puan: 6.6/10