12Puan Yorumluyor: Ukrayna

Büyük bir heyecanla beklediğimiz Eurovision’a kavuşmamıza artık haftalar kaldı. Rotterdam’da yarışacak 39 şarkıyı hepimiz bol bol dinledik. Kimini sevdik kimini de sevmedik. 12Puan olarak ekibimizin ve üyelerimizin şarkılarla ilgili yorumlarını da sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Ukrayna: Go_A – Shum

Bu kadar etnik bir şeyi ESC sahnesinde görmeyi özlemiştik. Bence güzel bir dokunuş olacak. Alacakları sonucu çok merak ediyorum.

6/10

Burak K. (BKY)

Şarkının ilk haline o kadar alışmış ve sevmişken yenilendikten sonra alışması çok uzun zaman aldı. Sanırım eski haliyle gelseler ilk 10’umda olabilecek bir şarkıydı. Alternatif, ilgi çekebilecek, tat olabilecek bir katılım. Ancak çok zor yarı finalde, çıkması da sürpriz olmaz, çıkamaması da….

5.5/10

Tuğberk I. (TUG)

Senenin en ilginç katılımlarından. Seven çok seviyor; sevmeyen ardına bakmadan kaçıyor. Ben sevenlerdenim.

7/10

Tolga I. (TOL)

Geçen yılki Solovey ikinci 5’imde olan bir şarkıydı. Shum ise başından beri bana deli saçması gibi geliyor. Şansını %50-50 gibi görsem de finalde asla görmek istemediğim bir şarkı.

3/10

Ader B. (BAD)

Kesi̇nlikle tarzım olmayan bir şarkı. Keyif alana saygı duyabilirim o kadar. Finale çıkacak olma düşüncesi bile yeterince azap veriyor!

2/10

Ümit K. (UKA)

Bu yıl dinlemeye tahammül edemediğim tek şarkı olabilir. O giriş kısmı Çin işkencesi gibi geliyor. Finale çıkamaması en büyük arzum.

2/10

Cem B. (CBU)

Pagan elektro dance tarzı modern katılım.farklı ve ukraynanın kalite katılımlarından. Finalde görüşmek üzere.. yarı final teferruat..

7/10

Köksal Ö. (KOK)

Yapılan değerlendirmeler sonucu ortalama puan: 4.6/10