OGAE 2020 EUROVISION FAN YARIŞMASI BAŞLIYOR!

Dünya genelinde 13.000’in üzerinde üyesiyle en büyük Eurovision fan topluluğu olan OGAE, 2020 Eurovision Fan Yarışmasını gururla sunar!

Eurovision fanları olarak 2020 Eurovision Şarkı Yarışması temsilcilerinin şarkılarını sunma şansını elde etmesini yürekten istedik. Bu nedenle OGAE, 2020 Eurovision Fan Yarışmasını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu vesile ile dünyadaki tüm Eurovision meraklılarını oy kullanmaya davet ediyoruz.

OGAE, her yıl en sevdikleri yarışmacının kim olduğunu belirlemek için üyeleri arasında kendi anketini yapar. Bu anketi 2019’da Mahmood, 2017 yılında da Netta kazanmıştı. OGAE Türkiye üyeleri olarak 2019 yılında 12 puanımızı Duncan Laurence – Arcade temsilcisi ile Hollanda’ya vermiştik. Hatırlayacağınız üzere 2019 yılında yarışmayı göğüsleyen isim de Duncan olmuştu. Yarışmayı işte bu derece yakından takip eden OGAE fanlarının oyları her yıl Eurovision öncesinde en çok merak edilen anketlerin başında geliyor.

Bu yıl da OGAE anketi her zamanki gibi tekrarlanacak ancak önceki yıllardan farklı olarak Eurovision’u seven herkesin oy kullanabilmesi için daha da genişletilecek.

OGAE ulusal kulüpleri olarak geçmiş yıllardaki gibi favori temsilcilerimizi seçeceğiz. Bu oylar Jüri oyları olarak genel sonuca 50% katkıda bulunacaklar. Geri kalan 50% oy ise ortaklarımızdan Mi-Voice aracılığı ile online halk oylarından gelecek.

OGAE Eurovision Fan Yarışmasında halk oylamasına katılabilmek için tek yapmanız gereken 3 Mayıs 2020 saat 23:59’a kadar bilgilerinizi bu linke kaydetmek:
https://www.mi-nomination.com/ogae2020efc

Bu kayıt işlemi oylamanın mümkün olduğunca adil olması için gerekli bir işlem olup bilgileriniz başka hiçbir amaç için kullanılmayacaktır.

Oylama başladığında oyunuzu kullanabilmeniz için bir e-posta alacaksınız. Oyunuzu bu link üzerinden online olarak kullanabileceksiniz.

Puanlarınızı netleştirmek ve şarkıları tekrar dinlemek için ESC 2020 şarkılarını buraya tıklayarak dinleyebilirsiniz.

Ayrıca Official ESC2020 CD’si 24 Nisan’da çıkmış olacak ve bu resmi albümü dinleyerek de şarkıları değerlendirebilirsiniz.

Şunu da belirtmemiz gerekir ki yapılan tüm bu etkinlik eğlence amaçlı olup hiç bir şekilde EBU veya resmi Eurovision Şarkı Yarışması ile doğrudan ilişkili değildir. Eurovision 2020 için tüm seçilen yarışmacılar bizim için gerçek birer kahraman. Ancak bu yarışmanın kazananı hayranların 2020 favorisi olarak tescillenerek kalplerimizde apayrı bir yer edinecektir.