POST EUROVISION DEPRESSION’A ÇARE ALMAN DOKTORDAN!

Gerçek bir Eurovision fanı için, bütün yıl boyunca beklediği büyük finalin ardından gelecek yıl düzenlenecek yarışma ile ilgili ilk haberlerin paylaşıldığı Eylül ayına kadar geçen süre en sancılı süreç olarak bilinir. Post Eurovision Depression (PED) olarak adlandırılan bu sancılı sürece çare arayan fanların derdine Dr. Eurovision olarak da bilinen Alman Eurovision Bilim adamı Irving Wolther Yetişti.

28-30 Haziran arasında gerçekleştirilecek UNESCON; 1. Uluslararası Eurovision Şarkı Yarışması Kongresiyle fanlar bir nebze olsun rahatlayacağa benziyor. UNESCO Müzik Şehri olarak bilinen ve Eurovision Birincisi Lena Meyer –Landrut’ı bizlere katan Almanya’nın kuzey şehirlerinden Hanover’da düzenlenecek ve 3 gün sürecek festivalde fanlar; hem şehri gezme fırsatını elde edecek hem de bugüne kadar Eurovision sahnesinde boy göstermiş nice Eurovision starıyla tanışma, yemek yeme, fotoğraf çektirme fırsatını yakalacaklar. Festivalin en önemli anı ise Canlı Orkestra eşliğinde şarkılarını seslendirecek Eurovision starlarının izlenme imkânının bulunacağı Gala yemeği olacak.

Şu ana kadar katılacağı bilinen Eurovision Sanatçıları Manuela Bravo (Portugal 1979) Corinna May (Germany 2002) Chiara (Malta 1998, 2005, 2009) ve Türkiye’ye ilk 3. lüğünü yaşatan Şebnem Paker (1997).

Bu isimlere eklenecek yeni isimleri öğrenmek ve fanlar için hazırlanmış 4 yıldızlı otel konaklaması dahil paketlerin de yer aldığı bilet detaylarını öğrenmek ve biletleri temin etmek için yapmanız gereken www.unescon.de adresine tıklamak ya da Festivalin resmi sosyal medya hesapları @UNESCONofficial hesaplarını takip etmek.

CiqlMIeUgAEN8C6