SPOTIFY GURURLA SUNAR: İŞTE MELODIFESTIVALEN’IN KAZANANI!

2 Şubat’ta başlayan Melodifestivalen Maratonunun final haftası geldi çattı! Her sene Eurovision severler için Eurovision provası tadında geçen Melodifestivalen’in 9 Mart’ta yapılacak Büyük finalinde yarışacak 12 şarkıcı ve şarkının hayranları arasındaki tatlı rekabet sosyal medyada takipçilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Peki, listelerde kimin yüzü gülüyor?

Dijital Müzik Dinleme Platformu Spotify’ın İsveç Top 50 listesi adeta Melodifestivalen Finalistleri tarafından kuşatılmış durumda. İlk 5’te finalistler arasında yer alan tek uluslararası star ise Oscar törenindeki performansı ve kazandığı Oscar ile yıla damgasını vuran Lady Gaga!

İşte Spotify İsveç Top 50 listesindeki son durum:

  1. Too Late For Love – John Lundvik
  2. Hold You – Hanna Ferm &LIAMOO
  3. On My Own – Bishara
  4. Lady Gaga – Shallow (Yeri gelmişken 12puan olarak biz de kendisini tebrik ediyor bu haberi yazarken Shallow şarkısını dinliyoruz)
  5. Hello – Mohombi

İlk 5 dışında, 7. Sırada Not With Me şarkısıyla Wiktoria, 8. Sırada Torn ile Lisa Ajax yer alırken; 10. Sırada Jon Hnedirk Fjallgren Norrsken şarkısıyla listede yer alıyor. İlk 10 dışında kalanlar ise Arvingarna (12), Anna Bergendahl (13), Malou Nano (27)ve Lina Hedlund (35).

Bakalım, 9 Mart Cumartesi gecesi Türkiye saatiyle 22:00 de başlayacak, www.svt.se internet sitesinden canlı izlenebilecek Melodifestivalen 2019’un galibi Spotify listesinin galibi John Lundvik mi olacak! John Lundvik’in Melodifestivalen’i kazanması halinde, Tel Aviv’de düzenlenecek Eurovision Şarkı Yarışmasında rakiplerinden biri, İngiltere adına yarışacak kendi şarkısı Bigger Than Us olacak.

PHOTO 2019 03 06 11 30 55 1