OGAE TURKEY STOCKHOLM GÜNLÜĞÜ-6

img 3772 1
Dün gerçekleştirilen big 5 ve ev sahibi provasında bekledigimiz performanslari izledik diyebilirim. 
Isvec her zamanki sade ve sakin performansiyla surprize gebe degildi ancak her halukarda beklentileri karşıladı. Finalde kötü bir derece almayacağı tahmin ediliyor. 
Fransa her ne kadar internetteki prova görüntülerinde ışıktısız bir performans sergilemiş görünse de ekranlara yansıyan görüntüler hiç öyle değil. Kamerayla adeta dans eden ve cilveleşen Amir’e sahnenin renkleri ve görselliği eşlik ediyor. Uzay boşluğunda sevdiğini arayan Amir’e yıldızlar ve gezegenler eşlik ediyor. Ancak bu seyir keyfi yüksek görsel performansın vokal performansla desteklenmediği söylesek yanlış olmaz. Amir şarkıyı söylerken çok iddialı bir performans sergilemedi bugün. Umuyoruz bu yalnızca provaya özgü bir durumdur.
Barei ve İspanya beklendiği gibi sade ama seyir zevki yüksek olmayan bir performans sergiledi. Umarız en azından saçı ve makyajı finalde daha göz alıcı bir hale bürünür. 
Jamile-Lee ile Almanya sahnesi ise hologram destekli görsel nir şöşen vadediyor bizlere. Ekranlara oldukça masalsı be dikkat çekici görüntüler yansıyor. 
İtalya’nın sahnesi ise biraz karışık. Zira aksesuarlarla kalabalıklaşan sahnenin ekrana yansıyan görüntülerinde özel efektlerlr dalgalar ve kalpler uçuşuyor ekranda. Ne yazık kı bu kalabalık görüntünün izleyenleri yorma ihtimali bulunuyor.
Birleşik Krallık’tan Jake ve Joe ulusal performansları gibi temiz bir vokal performans sergilediler. Ekranlara da oldukça sempatik yansıyan ikiliye sahnenin karmaşık renkleri ve geri plandaki fotograf görüntüleri fazla destek verememiş olsa da bu performansın yarışmayı arenada izleyecek izleyicilere küçük bir sürprizi var. Şarkının sonlarına doğru OGAE Fan Zone’daki izleyicilerin görüntüleri sahnenin geri planına yansıtılarak izleyenlerin şarkının coşkusuna katılması sağlanıyor. 
Verimli bir prova gününü daha sonlandırdık.
Bizleri takipte kalın.