Engelbert Humperdinck Yeni Albümünün Tanıtım Turnelerinde

2012 yılında Azerbaycan’ın Başkent’i Bakü’de düzenlenen 57. Eurovision Şarkı Yarışmasında Birleşik Krallığı temsil eden ve 12 puanla 25. olan Engelbert Humperdinck düet albümü olan Engelbert Calling‘in tanıtım turnesine Birleşik Devletlerden devam ediyor.

IMG_5540.JPG

 

Hayranları tarafından the King of Romance (Romantizmin Kralı) olarak kabul edilen sanatçı, Mart 2014’te  Engelbert Calling isimli albümünü yayınladı. Albüm, UK’s Official Top 40 Album listesinde 31. sıraya kadar yükseldi.

Engelbert CallingSir Elton John, Willie Nelson, Dionne Warwick, Kenny Rogersand ve Gene Simmons (KISS grubundan) gibi efsane isimlerle olan düetleri içeriyor. Aynı zamanda geçmişte Birleşik Krallığı Eurovision Şarkı Yarışmasında temsil etmiş Sir Cliff Richard, Lulu ve Olivia Newton-John ile yapılmış düetler de albümde yer alıyor. Sir Cliff Richard, Congrulations isimli parçasıyla 1968’de ikinci, LuluBoom Bang-a-bang isimli parçayla birinci, Olivia Newton-John ise 1974 yılındı Long live love ismli şarkısıyla 14 puan alarak dördüncü olmuştu.

İşte Engelbert Calling‘in çıkış reklamı:

Ve Engelbert Humperdinck’ten Love Will Set You Free: