[ONİKİPUAN ÖZEL] – GIANLUCA – “SADECE ANI YAŞA!”

Malta’nın gülenyüzü Gianluca, arkadaşımız Tolga IRKAN’a tam da kendinden beklenecek pozitiflikte mesajlarla dolu bir röportaj verdi. İzliyoruz:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=I1nqiAM3DJQ&w=560&h=315]

Tolga IRKAN: “Merhaba, Biz Türkiye’den Onikipuan.com, Amsterdam’a Hoşgeldiniz!”

Gianluca: “Türkiye’densin?”

Tolga IRKAN: “Evet, Türkiye’denim. Amsterdam’a Hoşgeldin! Biz Türk fanlar bu yıl Malta’yı çok beğeniyoruz ve Malta’yı temsil etmek çok büyük bir sorumluluk. Zira, Malta’da Eurovision çok büyük bir olay. Sen nasıl hissediyorsun?”

Gianluca: “Kendimi çok sorumlu hissediyorum. Ülkemi temsil edeceğim ve olabilecek en iyi şekilde bunu yapmak isterim. Bu deneyimin tadını çıkarmak ve İsveç’te harika zaman geçirmek ve finalde iyi bir sonuç elde etmek istiyorum.”

Tolga IRKAN: “Çok pozitif bir şarkın var. Enerji ve eğlence dolu. Çok temiz bir iş. Şarkın hakkında ne söyleyebilirsin?”

Gianluca: Söylediğin gibi şarkı çok hayat dolu, tam plaja giderken söylemek isteyeceğin türden. Şarkının mesajı da zaten Anı yaşa ve bugünü yarına bırakma. Ne yapıyorsan bugün yapmalısın, yarın değil.”

Tolga IRKAN: Bu çok Akdenizli bir şarkı..

Gianluca: Evet, kesinlikle! (gülüyor)

Tolga IRKAN: Türk fanlar için bir mesajın var mı?

Gianluca: “Şarkımı seven, tavsiye eden herkese çok teşekkür etmek istiyorum. Umarım İsveç’te de çok seversiniz. O zamana kadar sosyal medya kanallarından beni takip eder ve Youtube’da da videomu izlemeye devam edersiniz ve yine ümit ediyorum ki, biz sahne alana kadar da tadını çıkarırsınız.”

Tolga IRKAN: Yarıfinal için sana yürekten başarılar diliyorum.

Gianluca: Teşekkür ederim!

Malta, 16 Mayıs’daki 2. Yarıfinalde 6. sırada sahne alacak.

(Röportaj: Tolga IRKAN)
(Kamera: M. Feridun ÖZVEREN)