BELARUS’U ALYONA LANSKAYA TEMSİL EDECEK

alyona lanskaya 226761

Belarus ulusal finali Eurofest, bugün yapılan finalle sona erdi. Geçtiğimiz ay yapılan yarı finalden finale kalan 5 isim, Belarus’u temsil etmek için birbiriyle yarıştı. 

Lys Assia, Koldun, Marija Serifovic, Sinplus, Ruslana, Sakis Rouvas, Alexander Rybak ve Ell & Nikki’nin de konuk olarak katıldığı Eurofest’in birincisi Alyona Lanskaya oldu. All My Life şarkısı ile yarışan Alyona, yarışı Litesound’un önünde tamamlayarak Belarus’u temsil etme şansını yakaladı. Finalistlerden Gunesh ve Litesound ise bir kez daha yarışı en önde tamamlayamadı ve ulusal final talihsizliklerine bir yenisini daha eklediler.

Eurovision Şarkı Yarışması için Filip Kirkorov’la çalışacağı belirtilen Alyona Lanskaya her ne kadar ulusal finali All My Life ile kazansa da, Belarus televizyonu şarkı değişikliğine izin verdiği için şarkı, bundan önceki bir kaç senede olduğu gibi değişebilir. Siz şimdilik All My Life’ı Belarus’un Eurovision şarkısı diye dinleyin, bir değişiklik olduğu takdirde haberini yine bizden alacaksınız. : )