Drum’ın dünya elçisi Sertab’dan “I remember”

3602218Kültürlerarası diyalog, saygı ve anlayış ortamını yaratmak amacıyla yola çıkan DRUM projesininin tema şarkısı I Remember için Sertab Erener kamera karşısına geçti.Drum adını verdikleri diyalog, anlayış ve saygıyı müzikle yaratma projesinin Dünya elçisi Sertab Erener, Demir Demirkan ile hazırladıkları tema şarkısı I Remember için kamera karşısına geçti. 17 Haziran’da Marakeş’te başlayan çekimler, Prag’ın ardından İstanbul’da devam etti. Klibin yönetmen koltuğunda ise MTV’nin başarılı yönetmenlerinden Michael Abbott ve Christian Johnston, bu klip için özel olarak seçildi.

Kıraç’ın İngilizce şarkı söylenmesini vatan hainliği olarak değerlendirmesi hakkında Erener ‘Bu tarz yorumlara cevap vermiyorum, vermemeye de devam edeceğim. Bu dedikodu yapmaktır ve hiç hoş değildir. İngilizce söylememin nedenini uzun uzun açıkladım size. Tüm dünyayı ilgilendiren bir konu. Dünyanın konuşabildiği bir dilde söylenmesi daha akla yatan bir yol” dedi.

3602233

Ekim ayında 15. sanat yılını özel bir konserle kutlayacak ve hemen sonrasında da 2. İngilizce albümüne odaklanacak olan Sertab Erener, önümüzdeki haftalarda piyasaya sürülecek olan Drum single’ında yeralacak “I remember” şarkısının normal versiyonunu geçtiğimiz hafta Miss Turkey yarışmasında ilk kez seslendirmişti. Sertab’a fan kulübünün de eşlik ettiği ve ilk kez MTV’de gösterime girecek video klip ise, şarkının remix versiyonuna çekildi.

İşte o şarkı:
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=n6Gqho3ubyI]

Haber: DJ Olcay
Kaynak: Onikipuan, Hürriyet