SIRBİSTAN BOGICEVIC DEDİ!

62. Eurovision Şarkı Yarışması için geri saydığımız şu günlerde her gün yeni bir temsilci haberi ile günümüz şenleniyor. Yarı final kuralarının da belli olmasıyla yavaş yavaş rakipler gün yüzüne çıkıyor ve kimlerin karşı karşıya olacağı net bir hal alıyor.

Sırbistan’ın ulusal yayın kuruluşu RTS, 62. Eurovision Şarkı Yarışması’nda kendilerini temsil edecek ismin Tijana Bogićević olduğunu duyurdu.

Şu an Amerika’da yaşayan ve aktif bir müzik kariyeri bulunan Bogićević, 2011 yılında ülkesini temsil eden Nina Radojičić’in back vokalliğini yapmıştı. Bunun hayatının en güzel deneyimlerinden biri olduğunu belirten Bogićević, kendisine bu şekilde bir teklif geldiğinde çok mutlu olduğunu belirtti.

Bogićević’in şarkısı bir başka “dream team” diyebileceğimiz ekip tarafından hazırlanıyor. Borislav Milanov, Bo Persson, Johan Alkenas ve Lisa Ann-Mari Linder’den oluşan bu ekip 2014 yılında Conchita’nın şarkısının ve geçtiğimiz yıl Polina Genova’nın şarkısının arkasında bulunan ekip.

Yayıncı kuruluş tarafından şarkının açıklanacağı tarihe dair net bir bilgi verilmese de, Mart ayı içinde duyurulacağı bilgisi bulunuyor.