Divaların ittifakı

7716570Hadise İspanya’da, ülkenin Eurovision temsilcisi Soraya ile bir araya geldi. İkili, İstanbulda dün başlayan Medeniyetler İttifakı İkinci Forumu öncesi, ‘Divalar İttifakı’ partisinde İspanya’yı salladı.

54. Eurovision Şarkı Yarışması’nda ülkemizi temsil edecek Hadise ile İspanya’nın Eurovision temsilcisi Soraya, Pasion Turca tarafından organize edilen ‘Divalar İttifakı’ partisinde buluştu. Madrid’deki Boite isimli kulüpte düzenlenen partide ikili, kalabalık bir basın ordusu tarafından karşılandı. Sempatik tavırları ve Hadise’ye verdiği destek ile dikkat çeken 27 yaşındaki Soraya, “Hadise ile burada bulunmaktan çok mutluyum” dedi.

2005 yılında katıldığı İspanyol Popstar yarışmasından sonra yıldızı parlayan 27 yaşındaki Soraya, şarkısını Hadise’den sonra seslendirdi. Sunuculuğunu 1968’de İspanya’ya Eurovision’da birincilik kazandıran Massiel’in yaptığı partiye, Monica Molina, Hevia ve Valderrama başta olmak üzere birçok ünlü İspanyol sanatçı katıldı. 1979’da İspanya’ya ikincilik kazandıran Betty Missiego ve İspanyol oldukları halde 1978 yılında Lüksemburg’u temsil eden Baccara da gecenin onur konuklarıydı.