Yunanistan adaylarından Thanos Lambrou ile tanışın

ERT, 68. Eurovision Şarkı Yarışması’nda  Yunanistan’ın katılımını henüz doğrulamamış olsa da,  şimdiden adaylar, Malmö’ye katılım süreciyle ilgili yaklaşan duyurular için hazırlanıyor .

Genç şarkıcı, Eylül ayından itibaren Eurovision katılımı için anlaşmaya hazırlandığını Instagram’daki kişisel hesabı aracılığıyla açıkladı

Thanos Lambrou 1

Thanos Lambrou kimdir?

Thanos Lambrou 23 yaşında. Spyros Lambrou’nun oğlu, müzik öğretmeni Angeliki Kapsaskis ve müzisyen Spyros Kapsaskis’in torunu olduğu için çok küçük yaşlardan beri müzikle iç içe . Koro kayıtlarının çoğunda harika sanatçılarla birlikte şarkı söyledi.

60’tan fazla CD’ye katıldı, stüdyoda 600 saatin üzerinde kayıt yaptı, Haris Alexiou, Antonis Vardis ve Lavrentis Mahairitsus gibi ünlü sanatçılarla ve Mimis Plessas, Stamatis Spanoudakis ve Giorgos gibi büyük bestecilerle birlikte sahneye çıktı.

Disney dublajlarıyla çok ilgileniyor , şarkı söylüyor veya çeşitli roller alıyor. Deree College’da gitar, piyano ve müzik performansı eğitimi alıyor.  2020-2021 sezonunda Yarı Final öncesine ulaştığı The Voice of Greece’e katıldı. Daha sonra 2022’de Finale yükseldiği The X-Factor müzik yarışmasına katıldı . Son olarak, Heaven Music ile birkaç single çıkardı , şimdi ise Panik Records ile anlaşması bulunuyor.

Umarım yarışmada artık özlediğimiz Yunan ezgilerini görürüz. Çünkü Yunanistan yarışmada bu şekilde kendini ön plana çıkarabilir. Her ne kadar son zamanlarda başarıları olsa da özellikle Victor’un henüz çok genç yaşta sahneye çıkarılması ve finale çıkamaması oturup konu üzerinde çalışmaları için bir işaret.

Thanos Lambrou 3 1 1

Atilla ÇETİNTÜRK