[ONİKİPUAN ÖZEL] CAN BONOMO BU SABAH HIRVAT TV’SİNDE CANLI YAYIN KONUĞU!

8d205326 c435 4537 ab10 acbec61a5e33

Eurovision temsilcimiz Can BONOMO, Dün başladığı Hırvatistan ziyaretini bugün Hırvat devlet televizyonu HRT-1’in büyük ilgi gören sabah kuşağı programı “Dobro Jutro, Hrvatska (“Günaydın Hırvatistan”)’a konuk olarak noktalayıp, promosyon turunun yeni durağı olan Karadağ’a hareket edecek.

Sunuculuklarını Blazenka LEIB ve Mirko FEDOR’un yaptığı program Türkiye saati ile 08:00’de başlayacak. Can BONOMO’nun programın son bölümünde konuk olması bekleniyor. Dün Hırvatistan büyükelçisi Burak ÖZÜGERGİN’in onuruna verdiği öğle yemeğine katılan temsilcimiz, NOVA TV ve RTL Televizija’nın program çekimlerine katılmış ve OGAE Hırvatistan üyeleri ile bir araya gelerek, Narodni Radio’ya konuk olmuştu.

Ülkemizden Hotbird uydusu vasıtasıyla şifresiz izlenebilen HRT’yi, aşağıdaki linki tıklayarak internet üzerinden de seyredebilirsiniz.

  http://htv1.hrt.hr/ (Sayfada Flash Media ve Real Player seçenekleri de mevcut)

YENİ DURAK KARADAĞ

Yerel saatle 14:15’te Hırvatistan Havayollarının OU 330 sefer sayılı uçuşu ile Zagreb’den Podgorica’ya hareket edecek olan temsilcimiz konaklayacakları Best Western Premier Montenegro otelinde Karadağlı basın mensuplarıyla biraraya geldikten sonra Karadağ devlet televizyonu RTCG’de 3 ayrı programda canlı yayına katılıp, yarın Viyana üzerinden Slovenya’nın başkenti Ljubjana’ya hareket edecek.

(Haber: Osman KURAL)