[ONİKİPUAN ÖZEL] TÜM HAZIRLIKLAR TAMAM, ŞİMDİ YOLA ÇIKMA ZAMANI. PROMOSYON TURU BAŞLIYOR!

can bonomo photography by dilan bozyel 11Uzun süredir üzerinde titizlikle çalışılarak oluşturulan promosyona gidilecek ülkelere ziyaretler bugün itibarıyla başlıyor. Toplamda 4 ayaktan oluşan turun başlangıç noktası ise Hırvatistan.

Türk Havayollarının 09:05’deki TK1053 sefer sayılı uçuşu ile bu sabah Zagreb’e hareket edecek olan ekip, Temsilcimiz Can Bonomo, Sahne prodüksiyon sorumlusu İsmail Serkan GÜNEY, menajer Hatice Ece ÇELEBİOĞLU, menajer asistanı Tuğçe ÖZDEMİR, Damla KELLECİOĞLU ve Simay YAYLACI’dan oluşmakta.

10:15’de Zagreb’e varacak olan ekibimiz, konaklayacakları Hotel International’a yerleşmelerinin ardından Hırvatistan Büyükelçimiz Burak ÖZÜGERGİN’in Can BONOMO ve ekibinin onuruna vereceği öğle yemeğine katılacak. Saat 15:00’de Hotel International’da basın toplantısı düzenleyecek olan Can BONOMO, Hırvatistan’ın en çok izlenen iki özel televizyon kanalı RTL Televizija ve Nova TV’nin program çekimlerinde bulunacak ve akabinde  Saat 17:30’da Cafe VERDI’de OGAE Hırvatistan üyeleri ile bir araya gelecek. 19:00’da Narodni Radio’dan Dalibor PETKO’yla söyleşecek  temsilcimiz  2 Nisan sabahı Hırvat devlet televizyonunun sabah ratinglerini domine eden programı “Dobro Jutro, Hrvatska” (Günaydın Hırvatistan)’da Karmela Vukov-Colić ve Đani Stipaničev’in konuğu olarak şarkısını seslendirecek ve turunun Hırvatistan ayağını tamamlayacak.

RTCG’NİN ÖZEL DAVETİ ÜZERİNE GİDİYOR!

2 Nisan Pazartesi günü saat 14:15’de Zagreb’den Karadağ’a hareket edecek Can Bonomo’nun ekibi, geçtiğimiz hafta Bakü’de yapılan delegasyonlar toplantısında bu ülkenin delegasyonunca çok sıcak bir şekilde karşılanmış ve ülkelerine davet edilmişti. Karadağ TV’sinde 3 ayrı programda boy gösterecek olan Can Bonomo, akabinde 3 Nisan’da Slovenya’nın başkenti Ljubjana’ya hareket edecek. 4 Nisan’da ülkemize dönecek olan temsilcimiz, Promosyon turunun ikinci ayağına Nisan ortasında İtalya ve Almanya’dan devam edecek.

Can Bonomo’nun promosyon turuna ilişkin hertürlü haber ve gelişmeler için Onikipuan’da kalmaya devam edin!

Haber: Osman KURAL