12Puan Yorumluyor: Norveç

Büyük bir heyecanla beklediğimiz Eurovision’a kavuşmamıza artık haftalar kaldı. Rotterdam’da yarışacak 39 şarkıyı hepimiz bol bol dinledik. Kimini sevdik kimini de sevmedik. 12Puan olarak ekibimizin ve üyelerimizin şarkılarla ilgili yorumlarını da sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Norveç: TIX – Fallen Angel

Bu senenin en tuhaf katılımı olabilir benim adıma. Norveç ulusal final gecesi şarkıya karşı hiçbir hissim yokken, şu an bambaşka durumda. Çok kaliteli, çok duygulu, çok güzel bir şarkı. Umuyorum ulusal finale göre çok çok daha iyi bir sahne ile karşılaşırız.

7/10

Tuğberk I. (TUG)

MGP oylaması için Norveççe “ut av mörket” olarak dinlediğimde hiç ilgimi çekmemiş bu şarkı İngilizcesini dinlediğim andan itibaren hızla gözümde yükseldi, baştan beri nedeni ne olabilir diye düşünüyorum, şarkı eski, melek konsepti bayatladı, bandana modası yok vs, eee? TIX’in sesinin tonu, besteyle uyumu had safhada. Sanırım bu sebepten alacağı sonuç asla umrumda değil, uzun yıllar 2021 listemin üst sıralarında olacağını hissediyorum.

9/10

Ader B. (BAD)

Ulusal finalde son anda kazanamayacak diye endişelenmiştim. Şarkıyı ilk dinlediğim andan itibaren favorimdi. Finalde iyi bir derece yapacağına inanıyorum.

8/10

Halil Ö. (HAL)

Sevdiğim bir katılım. Finale çıkma şansı var.

6/10

Tolga I. (TOL)

Benim için güzel bi̇r şarkı. Umarım yarı finali geçer çünkü finalde olması gereken bir ülke Norveç.

8/10

Ümit K. (UKA)

Bu yılın en sevdiğim ve en etkileyici şarkılarından biri. TIX’in kendi geçmişiyle yüzleşmesi daha büyük bir anlam katıyor bu şarkıya. Top 10 yapması gerektiğini düşünüyorum.

9/10

Cem B. (CBU)

Yapılan değerlendirmeler sonucu ortalama puan: 7.8/10