12Puan Yorumluyor: Moldova

Büyük bir heyecanla beklediğimiz Eurovision’a kavuşmamıza artık haftalar kaldı. Rotterdam’da yarışacak 39 şarkıyı hepimiz bol bol dinledik. Kimini sevdik kimini de sevmedik. 12Puan olarak ekibimizin ve üyelerimizin şarkılarla ilgili yorumlarını da sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Moldova: Natalia Gordienko – Sugar

2020-2021 arasında en büyük fark olan ülkelerden biri Moldova. Tarzı, duruşu her şeyiyle bambaşka olarak geldi bu sene. Bu tarzda çok iddialı şarkılar olması şansını zayıflatsa da sahnesinin çok özel olacağını düşünüyorum. Final şüphesi yok, finaldeki yerini sahne belirleyecek.

6.5/10

Tuğberk I. (TUG)

Benim için ne akar ne kokar türde bir şarkı. Baştan beri dikkatimi çekemedi ne yazık ki. Natalia sevdiğim bir sanatçı, sahnede ayırt edici bir yanı olup parlasın isterim ama şu aşamada finale çıkabilse ne ala modundayım.

5.5/10

Ader B. (BAD)

Moldova’nın gönderdiği hareketli enerjik şarkıları seviyorum. ESC’ye ayrı bir heyecan getiriyorlar. Bu şarkıda onlardan biri. Umarım finalde iyi bir derece yapar.

7/10

Halil Ö. (HAL)

Beni eğlendiriyor. İyi bir sahne ile finalde olacaktır. Tek soru işaretim canlı vokalin nasıl olacağı. İspanya Pre Partisinde zayıf buldum vokalini.

6/10

Tolga I. (TOL)

Bence güzel bi̇r şarkı kalıcılığını ise sahne performansı beli̇rleyecek. Yarı fi̇nali rahatlıkla geçeceğine inanıyorum.

8/10

Ümit K. (UKA)

Yıllardır Eurovision’da kazanması istenen bir türün son temsilcisi. Bence bu türün en iyi örneği. Finale çıkmasını hatta ilk 15’e girmesini isterim.

7/10

Cem B. (CBU)

Yapılan değerlendirmeler sonucu ortalama puan: 6.7/10