12Puan Yorumluyor: Gürcistan

Büyük bir heyecanla beklediğimiz Eurovision’a kavuşmamıza artık haftalar kaldı. Rotterdam’da yarışacak 39 şarkıyı hepimiz bol bol dinledik. Kimini sevdik kimini de sevmedik. 12Puan olarak ekibimizin ve üyelerimizin şarkılarla ilgili yorumlarını da sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Gürcistan: Tornike Kipiani – You

Yavaş ve biraz insanın içini bayan bir şarkı. Kimine göre huzur verir, ona bir şey diyemem. Benim pek dinlediğim bir şarkı değil. Ama sanki Eurovision sahnesinde sesiyle ve belki de şov ile parlayacak gibi duruyor.

3/10

Berkay K. (BER)

İlk bakışta ağıt hissi veren şarkı, dinledikçe güzelleşen cinsten. Tornike Kipiani sanatsal karizmasını çok farklı iki türde kanıtladı bence. Etkileyici bir sahneyle iddialı da olabilecek bir şarkı.

7/10

Ader B. (BAD)

Bu kadar iyi bir solistin bu derece iç bayıcı bir şarkıyla katılması üzücü aslında. Geçen yıl ki şarkısını çok beğenmiştim. Bu yıl etkilenmedim.

4/10

Tolga I. (TOL)

Güçlü bi̇r ses ama şarki ne yazik ki̇ akilda kalici değil. Di̇nledi̇ğini̇z an fena değIilmi̇ş di̇yorsunuz ama sonrasinda yeni̇den açip kendi̇si̇ni̇ di̇nletti̇rebi̇len türde değil ne yazik ki̇!

5/10

Ümit K. (UKA)

Genel beklenti sonlarda yer alacağı olmasına karşın şarkının kaliteli ve derin olduğunu düşünüyorum.

7/10

Hakan Y. (YKY)

Bu yılın en sıkıcı şarkısı. Finale çıkma ihtimali yok denecek kadar az.

2/10

Cem B. (CBU)

Malesef hiç sevmediğim, özellikle açıp dinlemediğim, yarı finalden çıkamayacağına emin olduğum, özelliksiz bir Gürcistan şarkısı. Teşekkürler.

3/10

Burak K. (BKY)

Yapılan değerlendirmeler sonrası ortalama puan: 4.4/10