12Puan Yorumluyor: Bulgaristan

Büyük bir heyecanla beklediğimiz Eurovision’a kavuşmamıza artık haftalar kaldı. Rotterdam’da yarışacak 39 şarkıyı hepimiz bol bol dinledik. Kimini sevdik kimini de sevmedik. 12Puan olarak ekibimizin ve üyelerimizin şarkılarla ilgili yorumlarını da sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Bulgaristan: VICTORIA – Growing Up Is Getting Old

Çok hüzün veriyor. Dinlemesi çok keyifli. Çok sağlam bir sahne ile ilk 10’da.

7/10

Tolga I. (TOL)

Bir önceki şarkı ile karşılaştırıyoruz sürekli ama bu şarkı da oldukça kaliteli. Victoria’nın sesi muhteşem. Şarkının melodileri kulağa huzur veriyor.

6/10

Berkay K. (BER)

Büyümek yaşlanmaktır ve uyanmak büyümektir. Gerçekten mi Bulgaristan? Şarkı geçen seneki muadiline göre bir gömlek düşük olsa da genel olarak başarılı bir çalışma; ancak sözleri şarkının gücünün önüne geçiyor. Prodüksiyon Grammy, sözler Frozen.

8/10

Ali G. (OAG)

2020 şarkısı mıymıy ama muhteşem güzellikteydi, bu seneki yine mıymıy ve fakat vasatın az üzeri bi şarkı. Victoria iyi bir ses ama sonuçta bu bir şarkı yarışması ve ortalama bir sonuç bekliyorum.

6/10

Ader B. (BAD)

Şarkıyı dinleyince insanda Walt Disney yapımı bir filmden bir soundtrak dinliyor hissi uyandırıyor. Video klibi de çok hoş.

7/10

Halil Ö. (HAL)

Víctoria’nın geçen seneki şarkısının çok gerisinde. Sonuna kadar dinlemeye tahammül edemiyorum o derece iç bayıcı.

5/10

Hakan Y. (YKY)

Ugly Cry ve Imaginary Friend gibi muhtesem şarkılar dururken bu şarkının secilmesi hayal kırıklığı kesinlikle. Victoria cok yetenekli bir sanatçı ve gecen yılın getirdiği etkiyle iyi bir dereceyle bitirecek gibi, asla bu şarkıyla degil!

5/10

Melih Y. (MEL)

Geçen seneki şarkısından sonra bu hiç olmamış. Başı ayrı bir sıkıcı sona doğru bir tık hareketlenmesine rağmen yine sıkıcı. Nerden tutsan elinde kalıyor.

2/10

Mert T. (MTO)

Artık Victoria ile özdeşleşmiş bir tarz. Geçen sene ilginç ve cezbedici gelen bu durum artık iyice yaşlandı, aynı büyümek gibi 😉 Tuvalet molası.

4/10

Sima S. (SAN)

Geçen sene ki̇ ni̇nni̇leri̇ni̇n bi̇r başka versi̇yonu i̇le bu sene bi̇zi̇mle. Beni̇m tarzim deği̇l ancak hem yari hem de büyük fi̇nalde başarili olacağina i̇naniyorum.

3/10

Ümit K. (UKA)

Çok sakin bir şarkı. Dinlerken huzur buluyorum. Masalsı bir tadı var. Ama 3 dakikanın sonlarına doğru bir iç daraltısı basıyor sürekli aynı iki cümleyi duymaktan. Etkileyici bir sahne ortaya konursa finalde 10-15 arasında kendine yer bulacaktır.

5/10

Cem B. (CBU)

Victoria, geçtiğimiz yıl favorilerimden biriydi. Çok güzel bir ivme yakaladı. Bu durumun bu sene de devam etmesini umuyordum. Fakat bu sene yayınladığı altı şarkıdan da geçen seneki tadı alamadığımız konusunda hepimizin ortak kanıda olduğunu düşünüyorum. Bu sene de fanlar tarafından en az sevilen şarkısını seçmesi ile kendini tablonun ortalarına hatta belki sağına doğru yanaştırdı diye düşünüyorum. İyi bir derece alacağını öngöremiyorum.

5/10

Burak K. (BKY)

Yapılan değerlendirmeler sonrası ortalama puan: 5.2/10