12Puan Yorumluyor: Avustralya

Büyük bir heyecanla beklediğimiz Eurovision’a kavuşmamıza artık haftalar kaldı. Rotterdam’da yarışacak 39 şarkıyı hepimiz bol bol dinledik. Kimini sevdik kimini de sevmedik. 12Puan olarak ekibimizin ve üyelerimizin şarkılarla ilgili yorumlarını da sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Avustralya: Montaigne – Technicolour

Dinledikçe aşağı düştü, hele ki Rotterdam’a gelmeyecek nadide bir sanatçı olduğu İçin puan kırmak zorundayım.

6/10

Hakan Y.

Şarkının vermek istediği mesaj güzel ve şarkı eğlenceli ama sadece dinlemek daha iyi çünkü orijinal videosunda koreografi çok kötü, bazı yerlerde detoneler var.Ama o basit bir şovdu. Avustralya’nın 2019’daki sahne performansını gördükten sonra ülkenin kötü bir şov göndereceğini sanmıyorum. Umarım beni yanıltmazlar.
6/10

Mert T.

İlk başta hiç beğenememiştim ama dinledikçe sevilen bir türden şarkı ama ne yazık ki oylayacak kesimin bir çoğu sadece 1 defa dinleyecek bu durumda büyük bir handikap yaratacaktır.

5/10

Cevat A.

Montaigne gecen yıla göre daha orijnal bir şarkıyla gelmek istemiş ama şarkıya tam bağlanamadım. Bununla birlikte Rotterdam’da da bulunamayacak olması ekstra bir dezavantaj sağlayacak. Sanırım Avustralya yarışmaya katılımından bu yana ilk defa finale kalamayacak.

4/10

Melih Y.

Gecen yılki şarkıdan daha tempolu bir şarkı ile yarışacak Montaigne. Alternatif popun en önemli noktası canlı performe edilirken daha da yükselmesi diye düşünürsek Montaigne bunu enerjisi ve sahne sovuyla iyi bir şekilde üstüne artı koyarak yapacaktır.

8/10

Alper Ö.

Eğer şarkı bir lise mezuniyet gecesi için hazırlanmış olsaydı çok başarılı bulurdum ama yarışacağı Eurovision sahnesi için ne yazık ki yetersiz! Avustralya belki de ilk kez finalleri göremeyecek!..

4/10

Ümit K.

Montaigne’in bu şarkısı ilk dinlemede kulağa pek güzel gelmemekle birlikte zamanla açılıyor. Fakat bu bir yarışma ve tek atışları var. Canlı performansında ufak ses değişiklikleriyle vs. sempatik bir hava katıyor. Finalde görmek istediğim bir şarkı.

6/10

Cem B.

Farklı bir havası var ve beni hep içine aldı bu şarkı. Altyapısı da gayet iyi. Herkesin sevebileceği bir tür değil ama. Finalde görebiliriz ama ne yapar akıllarda soru işareti…

5/10

Berkay K.

Eğlenceli ve kendine eşlik ettiren bir şarkı. Bence Montaigne’in geçen senekine göre daha iyi bir katılımı.Nakaratının hızı bazı dinleyicilere itici gelebilir.

7/10

Sancar S.

Canlısının çok etkileyici olduğunu düşündüğüm bir katılım. Çok sıradışı bir şarkı ve yorum. Ne yazik ki final şansı düşük.

6.5/10

Tolga I.

Montaigne, Eurovision konusunda çok hevesli ve istekli olsa da kaderi onu bir türlü Eurovision sahnesine taşıyamıyor. Technicolour’a gelecek olursak da, Avustralya ilk kez final yüzü göremeyebilir diye düşünüyorum. Malesef ki güçlü hareketli şarkıların olduğu bir yılda nakaratındaki bir kaç kelime dışında dinleyiciyi yakalayabilecek bir şarkı olmadığı kanatindeyim. Kendisine başarılar diliyorum.

4/10

Burak K.

Yapılan yorumlar sonrası ortalama puan: 5.6/10