SÜPER HAFTASONU!

Hareketli bir haftasonuna hazır mıyız?
Cuma günü gelmiş ve henüz mesailerimiz bitmişken hepinizin kafasında aynı sorular var biliyorum. Bu stresi nasıl atabilirim? İşte Şubat ayının ilk haftasonu bu stresi atmanız için size altın bir tepsiyle geliyor!
Eurovision’a geri sayım için artık iki haneli rakamlardayız. Hal böyle olmuşken haftayı da haberlerle bitirmemek imkansız oluyor. İşte bu haftasonu Eurovision programımız şu şekilde.
4 Şubat Cumartesi Akşamı:
Bir cumartesi akşamını heyecanlı kılabilecek her şey tam da burada. 4 ülke kollarını açmış bizi beklerken biz “acaba hangisini seçsek” diye düşüncelere dalabiliriz. Aman dikkat fazla dalıp ipin ucunu kaçırmayalım zira burada heyecan çok!
Ev sahibi Ukrayna, yarı finali ile akşama heyecan katacak ilk isim. Bakalım kim Eurovision’un yerlisi olmak için varını yoğunu ortaya serecek.
Macaristan ve üçüncü aşaması da bu akşamın bir başka tatlısı olacak. Ülkesini son yıllardaki hezimetten kurtaracak bir isim çıkar mı dersiniz?
Ulusal finallerin kraliçesi Melodifestivalen’de başlıyor. Duyduk duymadık demeyin! İsveç’in ilk finalistleri kimler olacak, kimler ikinci bir şans elde edecek? İddialar büyük!
Litvanya’nın da kaderi değişecek mi dersiniz? Çünkü bu kaderi değiştirmeye hevesli adaylar cumartesi akşamımızı süsleyecek bir başka isim olacaklar.
Bu pazar, pazartesi stresi yaşamayacağınızı garanti ediyoruz. Zira sizi sstere soracak iki ülke akşamınızı süsleyecek.
5 Şubat Pazar Akşamı:
İsviçre’nin de artık şansı dönecek mi dersiniz? Büyük bir hevesle bekliyor olacağız. İki yıldır finale çıkamadığını düşünürsek bu sene stres büyük.
İlk ve tek birinciliğimizi aldığımız Letonya’da, çeyrek finali ile akşamımızı süslüyor olacak. Onlara da bir bol şans dileyelim mi?
Cumayı bitirmeye hazırsanız ve haftasonu için planınız yoksa bırakın 6 ülke ulusal finalleri sizin için haftasonu eğlencesi olsun.
Unutmadan, Macaristan, İsveç ve Litvanya yayınlarını eurovision.tv üzerinden online izleyebilirsiniz.
Şimdiden keyifli haftasonları dileriz!