OGAE TÜRKİYE’DEN 12PUAN’A TEBRİK MESAJI!

Eski bir efsane yeniden doğuyor.

Türkiye’nin ilk Eurovision dergisi D!nle’nin yaratıcı ekibi OGAE Turkey tarafından kurulan yine Türkiye’nin ilk bağımsız Eurovision sitesi olan onikipuan.com internet sitesi, uzun yıllar alanının tek güvenilir medya organı olmasının ardından Türkiye’nin Eurovision’a katılmama kararıyla birlikte faaliyetlerini OGAE Turkey internet sitesinin bünyesinde sürdürmeye başlamıştı. Aksiyonsuz geçen kısa bir sürenin ardından OGAE Turkey internet sitesi yeni ve capcanlı OGAE Turkey Yönetim Kurulu’nun gayreti ve haber sitesine sahip çıkan değerli takipçilerinin katkılarıyla son iki yıldır çok daha aktif, çok daha canlı bir performans sergiledi. Viyana’nın ardından son olarak Stockholm’de hazır bulunan OGAE Turkey üyeleri ve ogaeturkey.com internet sitesi editörleri Eurovision’la ilgili tüm gelişmeleri yerinden bizlere bildirirken, daha pek çok Eurovisionsever de bu karşılıksız gayrete destek vererek Eurovision dönemi öncesinde, sırasında ve sonrasında, köşe yazıları, yorumları ve son dakika haberleriyle bu heyecanın bir parçası olmaya devam ettiler.
Türkiye’den ve Avrupa’nın dört bir tarafından takdir toplayan bu ruhu artık yeniden ait olduğu platforma taşımanın zamanının geldiğini düşündük. Evet, bir süre ogaeturkey.com çatısı altından yayınını sürdüren bu medya oluşumu artık yeniden eski evinde. Eski dediğimize bakmayın, yenilenmiş, canlanmış ve oldukça profesyonel bir yaklaşımla hazırlanmış internet sitemizin adı hem eski hem yeni. Artık 12puan.com adı altında sürdüreceği Eurovision medyacılığının giderek büyümesi ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da pek çok yerli ve yabancı medyaya referans teşkil etmesi dileklerimizle.
OGAE Turkey internet sitesi ogaeturkey.com bundan sonra yalnızca Eurovision’un Türkiye’deki tek resmi kulübüne özgü haber ve içerikleriyle yayın hayatına devam ederken, 12puan.com kulüpten ve diğer otoritelerden bağımsız bir şekilde Eurovision haberciliğine kaldığı yerden devam edecek.
Eurovision sohbetlerinin tek ve en eski adresi olan 12puan forum da artık 12 Puan adresinin altında çok daha renkli ve heyecanlı sohbetlerin adresi olmaya devam edecek.
OGAE Turkey olarak, kulubümüzden bağımsız bir şekilde yayın hayatını sürdürecek olan 12puan’a başarılar diliyor ve tüm üyelerimizin en doğru Eurovision haberlerini alabilmeleri için 12puan.com‘u partner sitemiz olarak belirlediğimizi sizlere duyurmanın sevincini yaşıyoruz.
Eski adın, yeni kanatların ve tazelenmiş logon ve ruhunla, iyi yolculuklar 12 Puan. Hep birlikte ve hep takipte olacağız.
OGAE Turkey Yönetim Kurulu adına
Hasan H. Yaşar 
Başkan
OGAE Turkey