HELLO, WORLD!

TEŞEKKÜRLER…

Ortaya çıkan her yeni iş, içeriğinden bağımsız olarak yoğun bir emeğin ürünüdür. Yeni haber sitemiz ve beraberinde sıfırdan oluşturulan yeni Forum da işte böylesi bir çalışmanın sonunda çıktı ortaya. OGAE Türkiye yönetim ekibi olarak 2016’nın başından beri, bir yandan Stockholm bilet ve akreditasyonları, bir yandan yeni üyelikler, bir yandan haber ve röportajlar, bir yandan da eski ve hantal forumumuzun çökmemesi için dua etmekle meşguldük.

İşte tam da böylesi bir ortamda Sosyal Medya ve Multimedya Koordinatörümüz Barlas G, köprüden önce son çıkışta olduğumuzu hatırlattı bize. Bir karar vermeli ve artık markamızı, hakettiği profesyonel görünüme kavuşturmalıydık. Barlas, tabiri caiz ise iğneyle kuyu kazarak temadan temaya gezdi. Hem Blog hem de Forum’un yeni yüzü için gecesini gündüzüne kattı. Keşfettiği her temayı, her rengi ve tasarımı, heyecanla yönetim üyeleriyle paylaştı. Günlerce yapılan tartışmalar ve oylamalar sonucunda şu an karşınızda gördüğünüz tasarımda karar kılındı. Tüm emekleri için şükran borçluyuz.

2004 yılında yine hararetli bir OGAE Yönetim Kurulu toplantısında hayatımıza girmişti “onikipuan”. En değerli markamız oldu hep. Bu kez biraz da Uluslararası kaygılarla artık “12puan” olarak yoluna devam edecek. Ve tabi ki bunun için de kalıcı bir Logo gerekiyordu. Kulüp üyemiz olan ve analizleriyle haber sitemizden tanıdığınız Burak K, tam bu anda yetişti imdadımıza. Hem Blog hem de Forum’da kullandığımız “12 puan” Logo tasarıma ona ait. Bir kez de buradan teşekkür ediyoruz kendisine.

E o kadar yıl oldu. Yeni bir sloganı da hak ettik değil mi? Hem çokça bizden hem global, biraz Eurovision gibi renkli, biraz cicili bicili oldu: “Turkish Eurovision Delight”. Bu sempatik slogan da yine üyemiz olan Emre Y’ye ait. Katkısı için önemli bir teşekkürü de o hak ediyor.

Ve tabi ki siz üyelerimiz ve takipçilerimiz…

Sadece okuyup takip etmeniz bir yana, bu profesyonel tasarıma geçişimizde sizlerin de maddi manevi desteği oldu. Olmaya da devam ediyor. En büyük teşekkür de sizlere.

Daha iyisi için, yeni 12 puan dünyasına hoşgeldiniz.

Tayfun O.
12puan.com Genel Yayın Yönetmeni