OGAE TURKEY STOCKHOLM GÜNLÜĞÜ-2

img 3773
Sıcacık bir bahar yaşayan Stockholm’den herkese merhaba. 
Eurovision heyecanıyla mevsim normallerinin uzerinde bir sıcaklıkta, keyifli bir cumartesi yaşayam Stockholm’e ayak bastığımızdan beri hiç oturmadık diyebilirim. 
Litvanya ve Avustralya’nın provalarını izlemek için ilk kez gittiğimiz Globen Arena, pek çok özel etkinliğe ev sahipliği yapmış görkemli bir yapı. Herşeyden öte, Eurovision tarihi olan böyle bir yerin havasını solumak bile heyecan verici. 
Eurovision dostlarıyla yapılan ayak üstü sohbetin de ardından istikametimiz San Marino temsilcisi Serhat’la yapacağımız buluşma için Eurovision’un resmi otellerinin birinin lobisi oldu. 

img 3772
Aynı otelde konaklayan Finlandiya 2013 temsilcisi Krista ve bu yıl İrlanda adına yarışan Nicky Byrne ile yaptığımız kısa söyleşinin ardından Serhat, Olcayto Ahmet Tuğsuz, dansçılar ve tüm San Marino delegasyonu ile biraraya geldik, provalardaki son gelişmeler hakkında sohbet ettik. 

img 3811
Bu akşam Stockholm’ün en görkemli köşelerinden birinde açılan EuroClub’ta, bu eğlence kendilerine özgülenen tüm OGAE üyeleri ile birlikte eğlenecek ve bu yılın kazanan şarkısına ilişkin tahminlerimizi şiddetli bir şekilde tartışmaya başlayacağız. 
Eurovision’un kalbinden, Stockholm’den bildirmeye devam edeceğiz. 

Hasan H. Yaşar