TAKSİM’İ EUROVISION’LA SALLADIK!

Ogae Turkey’in gelenekselleşen ve her sene daha da büyüyen Eurovision partisi, 16 Nisan Cumartesi gecesi Taksim Madhouse’ta gerçekleşti.
Tüm organizasyonu Ogae Turkey yönetimi tarafından yapılan partiye, kulüp üyelerinin yanısıra, Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa ve New York’tan çok sayıda fan katıldı.
Mini bir Euroclub atmosferinin yaratıldığı Madhouse’un her köşesi, Eurovision’a ayrılmıştı. Masalar ve deskler, önceki yılların promo CD’leri ve Eurovision kitaplarıyla süslendi.  Herkesin bir Eurovision hatırası olması için, tüm bu materyaller, partiye katılanlara hediye edildi.
Fanların yoğun ilgisi, tamamen bu parti için kapatılan mekanın limitlerini zorladı adeta. Coşku da tavandaydı. Herkesin duygulandığı an ise, “Kimler geldi kimler geçti” videosuydu. OGAE Turkey yöneticilerinden Cihan’ın hazırladığı ve Türkiye’nin Eurovision tarihini özetleyen video, izleyenleri duygulandırdı.
 [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=utJii5uNRxw]
Bu yılki teması “We are the heroes of Eurovision” olarak belirlenen partide, yine bir gelenek halini alan pasta da kesildi. Üstelik bu kez, Ogae Turkey Ankara Koordinatörü Hüseyin’in yeni yaşı da kutlandı.
Ve yılın sürprizi. OGAE Turkey’nin 2016 oyları da ilk kez partide duyuruldu. Katılımcılar, sonuçları herkesten önce öğrenmiş oldu.
Partilerimizin vazgeçilmez DJ’i ve OGAE Turkey yöneticisi DJ Olcay, o gece Taksim’i Eurovision şarkılarıyla adeta salladı. Yorgun ama mutlu fanlar mekandan çıktığında tarih, 17 Nisan Pazar’ı gösteriyordu.
İşte partiden anlar ve kareler: