THIERRY MUGLER, SERHAT İLE EUROVISION’DA!

1.jpg

Bu yıl San Marino’yu, İsveç’in başkenti Stockholm’de düzenlenecek Eurovision Şarkı Yarışması’nda temsil edecek Serhat Hacıpaşalıoğlu, yarışmaya Thierry Mugler efsanesinin danışmanlığında hazırlanıyor.

Yeni Avrupa yolunda Türk Sanatçı ve Türk Besteci

“Bu yıl da mı yarışmıyoruz?” diye hayıflandığımız bir dönemde, önce San Marino’yu temsil edeceği haberiyle bizlere büyük bir mutluluk yaşatan Serhat, Yeni Avrupa’da sınırların olmadığının kanıtlamak istediğini belirttiği basın toplantısından sonra,  farklı uluslardan dünyaca ünlü müzisyenleri ekibine katarak Eurovision yolculuğuna başlamıştı.  Nektarios Tyrakis, Marielle Nava ve Cyril Orcel gibi dünyaca ünlü söz yazarları ile çalışan Serhat’ın, merakla beklenen şarkısının bestecisi ise Türk besteci Olcayto Ahmet Tuğsuz.

Eurovision Thierry Mugler Efsanesi ile tanışıyor…

Dünya modasına yön veren isimlerin başında gelen ve dünyanın en çok satan parfümü unvanına sahip Angel’in yaratıcısı Thierry Mugler, bundan böyle Türkiye’nin uluslararası müzik piyasasındaki gururu Serhat’ın artistik ve stil danışmanlığını üstlenecek. Bu işbirliğinin ilk adımı da Eurovision Şarkı Yarışması!

2

9 Mart’ta Paris’te düzenlenecek, şarkının Eurovision severler ile paylaşılacağı basın toplantısında da ilk defa gösterilecek video klip, Thierry Mugler ve ekibi tarafından çekildi. Dahası, 10 Mayıs’ta birinci yarı finalde yarışacak Serhat’ın bütün sahne showu yine kendisine emanet edilecek olan Thierry Mugler, çalıştığı isimler konusunda seçiciliğiyle tanınmakta. Serhat’ın stili, sesi ve duruşunda, kimseye benzemeyen, farklı bir kimlik gördüğünü ve yapacakları ortak çalışmadan dolayı memnuniyetini belirten Mugler, sahne showu ve video ile ilgili olarak da: “Sofistike, kuvvetli, karizmatik ve aynı zamanda duygusal” olarak tanımladığı bir kimliğin altını çizerek, Serhat’ın yaratılan “Yarının Erkeğini”  temsil edeceğini ifade etti.

Heyecanına ortak olduğumuz temsilcimiz Serhat ise, yıllardır büyük bir beğeniyle takip ettiği modacıyla attığı bu yeni adımın, süratle ilerleyen uluslararası kariyerinde bir başka dönüm noktası olduğunu söyledi.

Thierry Mugler Kimdir

Fransa doğumlu olan Manfred Thierry Mugler, yarattığı yarının erkeği ve kadını figürlerini futuristik bir anlayışla yorumlamasıyla kendisine moda dünyasında önemli bir yer edinmiştir. Tasarımcı kişiliğinin yanında; aktörlük, fotoğrafçılık, direktörlük geçmişine sahip olan Mugler, dünyanın en çok satan parfümü unvanına sahip Angel’in da yaratıcısıdır.

3

Mugler, George Michael’ın “Too Funky” videosuyla klip dünyasında yepyeni bir dönem açmıştır. Son olarak ta Beyonce’nin “I am…” dünya turunun tüm artistik ve stil danışmanlığını üstlenmiştir.

4

Mugler’in sahneye koyduğu dev şovlar arasında;  Cirque de Soleil’in Las Vegas’ta 13 yıldır aralıksız sergilenen “Zumanity” ve Berlin Friedrichstadt- Palast’da 2 yıl önce başlayan dev gösterisi The Wyld da yer almaktadır.