SERHAT VE EKİBİ HAZIR; YA SİZ!

Bu yıl San Marino’yu Eurovision Şarkı Yarışması’nda temsil edecek Serhat ve ekibi bugünlerde oldukça heyecanlı. Büyük özen ve titizlilikle hazırladığı şarkısını ve şarkının klibini hayranlarıyla buluşturmak için sabırsızlanan Serhat’ın hayranları için büyük gün 9 Mart!

 

1
Fotoğraflar çekimleri Klaus Roethlisberger tarafından Paris’te geçekleştirildi.

San Marino televizyonu RTV’nin, ülkeyi temsil edecek ismin Serhat olduğunu açıkladığı günden beri en çok merak edilen konu,  Serhat’ın nasıl bir şarkıyla Eurovision severlerin karşısına çıkacağıydı. Kimileri yıllardır unutamadıkları “Total Disguise” duygusallığında bir şarkıyla hüzünlenmeyi beklerken kimileri liste başarılarıyla gündemden düşmeyen “Je m’adore” hareketliliğinde bir şarkıyla dans etmeye hazır.

Tüm merak edilenlere yanıt bulabilmek adına Eurovision severlerin ve fanların, Serhat ve RTV’nin, 9 Mart Çarşamba günü, Paris Grand Hotel Intercontinental’da düzenleyeceği basın toplantısını beklemesi gerekiyor.  Avrupa saati ile 15.00’de başlayacak basın toplantısında merakla beklenen video klip de ilk kez izleyenlerle buluşacak.

2

Dünyaca ünlü ve profesyonel bir ekip ile çalıştığı bilinen Serhat’ın nasıl bir klip ile karşımızda olacağına dair tek ipucu, şimdilik resmi Instagram hesabından paylaşılan bu fotoğraf.  Video klip için seçilen mekan ve şarkının lansmanı için seçilen şehir “Aşkın Başkenti Paris” olunca, şarkının bizi uzak diyarlara götüreceğini düşünmemek elde değil.

İngilizce sözlerini Nektarios Tyrakis’in yazdığı, Türk besteci Olcayto Ahmet Tuğsuz’a ait olan bir besteyle Stockholm’de düzenlenecek 61. Eurovision Şarkı Yarışmasında San Marino’yu temsil edecek Serhat, 10 Mayıs’ta düzenlenecek 1. Yarı final’de yarışacak.

Heyecanına ilk günden ortak olduğumuz Serhat ve ekibine şimdiden sonsuz başarılar diliyoruz.