Danimarka: MGP 2015 Bilet Satışı Cuma Günü Başlıyor

Danimarka’nın ulusal finali Melodi Grand Prix 2015’in biletleri cuma günü satışa çıkıyor. Danimarka resmi yayın kuruluşu ayrıca finalin yapılacağı salon dizaynı ve yeni logoyu yayınladı.

timthumb

7 Şubat 2015 Cumartesi Aalborg’s Gigantium arena’da günü düzenlenecek olan MGP2015’in biletleri cuma günü 11’de TSİ satışa çıkacak. Biletler drbillet.dk internet adresinden alınabilir.

Önceki yıllarda kullanılar yıldız şekilli logonun yerini daha basit bir logo (resim yukarıda) aldı. Yayıncı kuruluş DR’nin Eğlence Direktörü Jan Lagermand Lundme, logonun uzun bir süre kullanılması için yarattıklarını söyledi.

Logonun hem modern, geleceği yansıtan ve uzun süre kalacak olması hem de geçmişten geliyormuş izlenimi vermesi çok önemli. Sadece modern değil aynı zamanda klasik ve sürdürülebilir bir logo.

DR aynı zamanda MGP2015’in sloganını da yayınladı. Slogan ‘The dream lives’ (Hayal yaşıyor) oldu. Sahne ile ilgili ayrıntılarda hayranlarıyla paylaşıldı. Sahne bir gemi pruvası ve çevresini saran sular ve içinden sunucuların çıkacağı gizli bir kapı şeklinde planlandı.

imagescaler