YÜKSEK SADAKAT SORUYOR: “RENK KÖRÜ ALBÜMÜNÜN 2. VİDEO KLİBİ SİZCE HANGİ ŞARKIYA ÇEKİLSİN?”

4cbb7cd00d164dadab4ce93afe2c3f4c

Yüksek Sadakat dönüş albümleri “Renk Körü”‘nden çıkan ilk video klip şarkısı “Sana aşık yalnız ben”‘den sonra bir başka şarkıya daha klip çekmeye hazırlanıyor.

2011’in sonunda çıkan “Renk Körü” albümüyle büyük sükse yapan Yüksek Sadakat, televizyon programları, konserlere aralıksız devam ediyor. Grup tüm bu yoğunluğun yanında başarılı albümlerinin bir diğer şarkısını daha videoklip ile taçlandırmaya hazırlanıyor.

Facebook sayfalarında fanlarının görüşüne başvuran grup, 2. videoklip çekilecek şarkının belirlenmesinde grubun fanları “Kafile”‘nin yanında sizler de katkı sağlayabilirsiniz. Aşağıdaki adresten legal olarak tüm albümü dinleyebilir ve facebook sayfalarında video klip olmasını istediğiniz şarkı için oy kullanabilirsiniz. Unutmadan! Onikipuan’ın favorisi ise, özellikle ingilizce sözlerin çok yakışacağı ve mutlak surette ingilizce versiyonun yapılması elzem ve bir Yüksek Sadakat klasiği ve hit olmaya aday şarkısı “Aşk herkese lazım”.

Albümü TTNET Müzik Server’ından dinleyebilirsiniz: http://www.ttnetmuzik.com.tr/#album-Renk_Koru-260588

Oy kullanmak için : https://www.facebook.com/onikipuan#!/questions/10150591330906183/

18 ŞUBAT’TA KAFİLEYE KATILIN!

18 Şubat akşamı İstanbul Live’da güncel albümleri “Renk Körü” ve önceki albümlerinden en muhteşem klasikleri arka arkaya seslendirecek olan Yüksek Sadakat’in konseri için kapılar saat 21:00’de açılacak. Biletleri Biletix’den temin edebilirsiniz.

http://web03.biletix.com/etkinlik/NKIB5/TURKIYE/tr#tab1