KIRAÇ: TEKLİF GELDİ, GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR!

k21dq

Hande Yener, Atiye, Şebnem Ferah, Hadise ve dahası… Bunlar önümüzdeki sene bizi Eurovision’da temsil edeceği öne sürülen isimlerden sadece bir kaçı. Bugün öğle saatlerinde ise sosyal medya da yine Eurovision ile ilgili bir hareketlilik başladı ve ülkemizi Bakü’de Kıraç’ın temsil edeceği öne sürüldü. Rastlantının böylesi ya, her an ekranlarda görmeye alışık olmadığımız Kıraç, bugün bir Radyo-Televizyon ortak yayının konuğuydu ve dedikodulara birinci ağızdan yanıt verdi.

Programın başında geçmişteki Eurovision ile ilgili olumsuz söylemlerini hatırlatan Kıraç, önceleri teklifin gelip gelmediğiyle ilgili bir şey söylememesine rağmen, programın sonuna doğru soru tekrar yöneltilince teklifin geldiğini ve görüşmelerin sürdüğünü belirtti. Eurovision’a amatörlerin katılması gerektiğini belirten Kıraç, teklifle ilgili kararını verdiğini da ayrıca belirtti. Yabancı dilde şarkı konusundaki sert tavrını sürdürdüğünü de yine programda dile getirdi..

Anlaşılan o ki, Eurovision’a kim gidecek konusu en azından yılbaşı gecesine kadar popülaritesini koruyacak görünüyor. Sanatçı teklifi kabul ettiği takdirde de, İngilizce mi Türkçe mi sorusuna Kıraç’ın vereceği yanıtı şimdiden biliyoruz. Bakalım Türkçe bir şarkıyla Kıraç mı, yoksa çok daha farklı bir isim mi bizi Eurovision Şarkı Yarışması’nda temsil etme şansını elde edecek.

Haber: Harun Barlas Gürsoy