SAN MARINO VE ARNAVUTLUK TEMSİLCİLERİ SENIT VE AURELA GAÇE TÜRKİYE’DE!

san marino 2011 senit

Ülkelerin Eurovision şarkılarının final versiyonları ve videokliplerini EBU’ya teslimiyle birlikte, katıımcılarının promosyon turları da start aldı. Arnavutluk temsilcisi Aurela Gaçe ve 2 yıl aradan sonra yarışmaya geri dönen San Marino adına yarışacak Senit bugün ülkemize geldi.

Bu akşam Yüksek Sadakat üyeleri tarafından akşam yemeğinde ağırlanacak her iki sanatçı, ardından kendileri için organize edilen basın toplantılarına katılmak için Türk Basınının karşısına çıkacaklar.

Bu gece saat 00:30’da TRT-Haber’de yayınlanacak “Gün Sonu” programına katılacak olan her iki sanatçı, yarın da promosyon çalışmalarına hız kesmeksizin Beyaz TV’de saat 13:00’de yayınlanacak “Gülay Kuriş ile Lifestyle ” programı ile devam edecekler. Yüksek Sadakat’in konuk olacağı Beyaz Show’a da çıkmaları beklenen ikilinin ardından Yüksek Sadakat ve OGAE Türkiye’nin bir sonraki misafirleri Makedonya adına yarışacak Vlado ILIEVSKI olacak. Konuyla ilgili hertürlü haber ve sürpriz için gözünüz kulağınız Onikipuan’da olsun!

Osman KURAL