Angelica Agurbash Diskalifiye Edildi!

m1056870Belarus TV’si, Angelica Agurbash’in “Miracle” isimli sarkisinin, 1 Ekim 2006 tarihinden once yayinlandigini tespit etti. Bunun uzerine yeni sarki teslim etmesi icin sure taninan Agurbash, zamaninda sarki teslim etmedigi icin Belarus finalinden diskalifiye edildi.

Angelica Agurbash 2005 yilinda, Nikos Terzis bestesi “Love Me Tonight” ile Eurovision tarihinin en pahali promosyonuna imza atmis, ancak yari finalde 13. olarak buyuk bir hayal kirikligi yasamisti.

Agurbash bugun yaptigi basin aciklamasiyla, 2007 Belarus ulusal finali Eurofest’e katilacagini resmen ilan etti. Celine Dion, Sting ve Whitney Houstan gibi isimlerle calismis Ingiliz muzisyenlerden olusan bir ekiple yarisa hazirlandigini soyleyen Agurbash, produksiyonun da Ingilizler tarafindan gerceklestirildigini ve elinde bomba gibi bir Avrupa hiti oldugunu belirtti.

2005 yarismasindan sonra tekrar katilmasi icin fanlarinin adeta kendisini terorize ettigini soyleyen Agurbash, “Eurovision uyusturucu gibi, ben de artik bagimliyim” dedi. Gecmis hatalarindan ders aldigini da sozlerine ekleyen Belarus’lu sanatci, 2005’te Belarus’un imaji uzerine daha cok dustugunu, bu sefer ise sarkinin promosyonu icin calisacagini soyledi.

Avrupa’da hala cok sevildigini ve hatirlandigini belirten sanatci, hayranlarinin “geri don diva” cagrisina kayitsiz kalamadigini sozlerine ekledi. Agurbash, hazirliklarinin tamamlandigini, kiyafetten promo paketlerinin dizaynina kadar her seyin kararlastirildigini belirtti.

Haber: Umut Certel

Kaynak: EscKazakhstan

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=bafFPHhrGFA]