MÅNS ZELMERLÖW 2018 İÇİN BBC İLE GÖRÜŞÜYOR!

MÅNS ZELMERLÖW 2018 İÇİN BBC İLE GÖRÜŞÜYOR

Daha önce iki kez katıldığı İsveç ulusal finalini 2015’te kazanıp ülkesine Viyana’da birinciliği getiren Måns Zelmerlöw’ün Eurovision’la işi henüz bitmiş gibi görünmüyor. 2015’te Eurovision’u kazanan ve 2016’da Stockholm’de Eurovision’u başarılı bir şekilde sunan Måns Zelmerlöw, bu yıl da Kiev’deki yarışmada İsveç televizyonu SVT için yorumcu olarak görev alırken, aynı zamanda Ukraynalı sunuculara Eurovision’u başarılı bir şekilde sunmanın yollarını anlattığı kısa skeçle de üst üste üçüncü yıl da Eurovision’da boy göstermiş oldu.

Zelmerlöw’ün geçtiğimiz gün yaptığı bir sosyal medya paylaşımında “önümüzdeki yıl Portekiz’de görüşmek üzere, şu ya da bu şekilde” ifadelerini kullanması, akıllara Måns tekrar Eurovision’da yarışacak mı sorusunu getirmiş olsa da işin aslı çok geçmeden anlaşıldı.

Yakın zamanda Londra’ya taşınan Eurovision yıldızının Birleşik Krallık’ın 2018 Eurovision seçmelerinde BBC’ye destek vereceği haberi doğrulandı.

Bu yıl, bir başka Eurovision birincisi Emmelie De Forest imzalı “Never Give Up On You” ile yarışmayı 15. sırada tamamlayan BBC’nin sonuçtan memnun olduğu ve önümüzdeki yıl yine bir Eurovision birincisi olan Zelmerlöw’le çalışmakta kararlı olduğu öğrenildi.