SÜPER HAFTASONU V2!

Soğuk, boğucu ve bol bol üşüyerek geçirdiğimiz bir haftayı güneşli bir Cuma ile kapatmak üzereyken hala haftasonu için plan yapmadıysanız buyrun biz sizin için yapalım.

Öncelikle kabul ediyoruz, güneş olsa bile hava soğuk. Yani dışarı çıkmamak için güzel sebepleriniz var. Ne kadar şanslı olduğunuzu da söylememize gerek yok çünkü bu haftasonu ne üç ne beş toplamda onbir tane ulusal final heyecanı yaşıyor olacaksınız.

Size kısır ya da kek tarihi veremediğimiz için üzgünüz ama bulmak için zaten zorlanmayacağınızı düşünüyoruz. Şimdiden atıştırmalıklarınızı hazırlayın. İşte haftasonunuz için Vegas etkisi yaratacak programımız.

17 Şubat Cuma: Haftanın Yoğunluğunu Atma Partisi

Slovenya dediğimizde hala “Omar Naber iyiydi abi yaa” mı diyorsunuz? O zaman ikinci bir şans alabilecek mi diye izlemeye hazır mısınız? Cuma akşamının yoğunluğunu Slovenya’nın ilk yarı finali ile atabilirsiniz. Bunu bir başlangıç olarak değil de ara sıcak gibi düşünebilirsiniz.

18 Şubat Cumartesi: Eğlence Zirve Yapacak. Yerinizi Alsanız İyi Olur.

Ana yemekte ne mi var? Ana yemek açık büfe! Ev sahibi Ukrayna, Malta, Macaristan, İsveç, Slovenya, Litvanya, Polonya ve Estonya. Okurken bile kafanız karıştı değil mi? Çok fazla ülke var. Bir de bu ülkelerden gelecek şarkıları düşünün?

Hadi bir göz atalım.

Jamala’nın da jüri olduğu Ukrayna‘da seçimler bitmiyor. Acaba kim ev sahibinin şımarık çocuğu olacak?
Akdeniz’in küçük kızı Malta bu sefer iddialı gelebilecek mi dersiniz?
Bu sene çekişmeli geçen Macaristan Ulusal Finali’ni sizce kim kazanacak? O değil de Macaristan bu sene ilk birinciliğini alır mı acaba? Bu final kaçmaz!
Ben “Mello” diyeyim, siz ülkeyi anlayın. Doğru cevap verdiniz. İsveç! 3. yarı final tüm heyecanı ile devam ediyor. Krista Siegfrids bu sefer finale çıkabilecek mi dersiniz? Robin’in akıbeti ne olacak peki? Peki ya bu yeni boybandler?
Slovenya ikinci yarı finali ile geliyor. İki güne iki Slovenya sığdırmaya hazır mısınız? Sendeyiz Ljubljana!
Litvanya bu süreci fazla uzattı. Kabul ediyoruz. Yedinci adım nedir yahu? Ama iyi şarkılar çıkıyor. Dinlemek lazım hepsini. İddialı gel Litvanya, bekliyoruz!
Bana artık Polonya derseniz aklıma ilk gelen şey tereyağı yapan sarışın ablalar, ablalarımız oluyor. Size de öyle oluyor mu? Bu yıl Polonya aklımıza başka bir manzara kazır mı dersiniz? O değil de geçen yıl Margaret’a gerçekten yazık oldu. Heyecanla bekliyoruz!
Estonya‘da işler kızışıyor. İlk yarı finale oranla daha iddialı isimlerin olduğu ikinci yarı final başlıyor! Laura&Koit Toome işbirliği işe yaracak mı dersiniz? Peki gizli favori Kerli’nin akıbeti ne olacak? Yoksa yeni bir isim mi favori olacak? Bu yarı final kaçmaz!

19 Şubat Pazar: Pazartesi Stresine Yer Yok!

Cumartesi akşamı eğlenceyi doruklarında yaşadığınızı varsayıp artık tatlıya geçebiliriz diyoruz. Hem tatlı yiyip tatlı konuşursak Pazartesi stresini unutacağınızı düşünüyoruz. Buyrun iki alternatifli tatlımız.

Son iki yıldır kötü şansını kırıp finale çıkabilen Letonya bir iyileştirme gösteriyor gibi. Size de öyle geliyor mu? Yarı finalden şansı iyice kıracak bir şarkı gelir mi sizce? İzleyip tanık olmak lazım.

Okyanusa bakan küçük kızımız Portekiz‘i siz de özlediniz değil mi? O hüzünlü fadolarını Eurovision sahnesinde görememiş olsak da buna can attığınızı biliyorum. Portekizin geri dönüşü muhteşem olur mu sizce? Umarız olur değil mi? Seviyoruz küçük kızımızı.

Sanıyoruz haftasonu için bu kadar dolu programınız olmamıştır hiç. Programı yapması bizden, gerisi sizden. Şimdiden iyi eğlenceler.

İyi haftasonları diliyoruz size!