FRANSA KİEV’E ALMAYA MI, ALMA’YLA MI GELİYOR?

Önder Selek, Fransa’dan bildiriyor…

*******

Geç gelen 2017 Eurovision sezonu, resmi olmayan haberlerle ısınıyor. Uzun süredir temsilcisini görevlendirme yoluyla belirleyen Fransa, tıpkı geçen sene olduğu gibi yine ilgi odağı.

 

Çünkü bir çok şey geçen seneyle benzer gidiyor.

 

Fransızlar, geçen yıl sosyal medya üzerinden büyük bir meraklandırma operasyonuna girişmiş ve temsilcisini Şubat ayında “Amir” olarak ilan etmişti.

 

Ama resmi ilan tarihinden çok önce içeriden edinilen bilgiler sayesinde, Amir ismi ve hatta büyük başarı kazanan şarkısı, fanlar tarafından tahmin edilmişti,

 

İşte tüm bu veriler yüzünden özellikle fan dünyası, şu sıralar Youtube’a yüklenen 3 dakikalık şarkılara daha fazla kulak kabartıyor.

 

Nitekim gelen ilk bilgiler, Fransa Televizyonu’nun bu yıl da temsilcisini yine görevlendirme yoluyla belirleyeceği yönünde.

 

Böyle olunca da kısa süre önce yüklenen bir video, birden bire fan dünyasının dikkatini çekti.

 

Tıpkı Amir gibi çiçeği burnunda şarkıcılardan Alma’nın “Requiem” videosu, henüz büyük izlenme oranlarına ulaşmadı ancak şarkının süresinin 3 dakika oluşu; Alma’nın gecen sene Amir’in turne ekibinde yer almış oluşu dedikoduları alevlendirdi.

 

Tüm bunlar biraraya geldiğinde, Fransa seneye yarışmayı almaya geliyor diyemeyebiliriz belki ama Alma’yla gelmesi muhtemel.

 

Bakalım tüm bu komplo teorilerimiz gerçek olacak mı. 🙂

 

İşte bahsi geçen şarkı:

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=9nMAnHRC4iE[/embedyt]