SERHAT ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

img 4906
Bu yıl İsveç’in başkenti Stockholm’de düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması’nda San Marino’yu temsil ederek biz Türk Eurovision Severlere büyük heyecan ve gurur yaşatan Serhat, Eurovision sonrasında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

img 4904

Stockholm öncesinde kendisiyle yaptığımız her buluşmada bizleri gerek Eurovision bilgisiyle gerek müzik dünyası hakkında görüşleriyle etkileyen Serhat, Stockholm’e ayak basar basmaz da tüm yabancı Eurovision severleri de etkilemeyi başarmıştı. Artık Eurovision camiasında “Disko Kralı” olarak anılan Serhat, yeni şarkısının hazırlıkları için Almanya’da uluslar arası bir ekip ile çalışmaya başladı. Kendi instagram hesabından (@serhathpo) paylaştığı resimlerden anladığımız kadarıyla, yaz aylarında hepimizi hareketlendirecek yeni bir hit yolda gözüküyor.

img 4903

Stüdyo çalışmalarının yanında röportajlara ve TV programlarına da devam eden Serhat, geçen Pazar günü de Alman ZDF Kanalında yayınlanan programda “Je m’adore” şarkısını seslendirdi ve dansçılarıyla yaptığı muhteşem Show ile tüm Almanların da gönlünü fethetmeyi başardı.

img 4905