OGAE TURKEY SEZONU AÇTI

IMG-20151011-WA0015

Nereden bakarsak bakarım talihsiz bir gündü. Tesadüfen belirlediğimiz OGAE Turkey Eurovision Sezonu açılış buluşmamız, tam da bu yıl yine Eurovision sahnesinde olmayacağımızın resmileştiği bir güne denk gelmişti.
Ama gün içinde yaşananlar, her şeyi unutturdu. Tek derdimiz bu olsun dedirtti bize. Ne yazık ki ilk kez gördüğümüz bazı arkadaşlarımızla, Türkiye tarihinin en kanlı terörist saldırısının gölgesinde buluştuk.
Haliyle ne bizim parti yapacak halimiz vardı, ne de tüm ülkenin. Beyoğlu’nda müzik yoktu. Biz de çalmadık. Buluştuk ve sohbet ettik. İlk kez tanıştık bazı üyelerimizle. Üyelik kartlarının teslimlerini yaptık.
Bu kara coğrafya kaderimizdi ve değiştiremiyorduk elbette. Biz de yaşadığımız anların değerli olması adına, bir süre de olsa herşeyden uzaklaştık. Tek ortak tutkumuz olan Eurovision’u konuştuk.
Bu sene de yoktuk. Artık seneye dedik. Ama tabi ki OGAE Turkey Stockholm’de de olacak. Bayrağı o salonda yine biz sallayacağız. Onun planlarını da yaptık. Hem bu kez belki yeni arkadaşlar da yanımızda olacak.
Yeniden buluşmak üzere diyerek ayrıldık.
İşte gecenin fotoğrafları ve yaşananların perde arkası:
IMG-20151011-WA0018
Ferdi: Hmm, bende mi başkan olsam acaba?
IMG-20151011-WA0017
Hüseyin: Benim Covermaca’da en iyi derecem neydi ya? Alper T: Sen geçen yarışmada bana 5 puan verdin, 5 puan nedir yahu!
IMG-20151011-WA0019
Musti hararetle bir şeyler anlatıyor ama Olcay’ın durumunu bir türlü çözemedik. 🙂
IMG-20151011-WA0014
Ortamda o anki konunun ne olduğunu hatırlayamıyoruz ama Alper ve Uğur’un o anki muhabbetinin ucundan da olsa siyasete dayandığına adımız kadar eminiz. 😀
Ve buluşmalarımızı ilk defa katılan isimlerden biri. Can'a hoşgeldin diyoruz.
Ve buluşmalarımızı ilk defa katılan isimlerden biri. Can’a hoşgeldin diyoruz.