ELNUR’A İSTANBUL DOPİNGİ

O Ses Türkiye’nin son şampiyonu ve Azerbaycan’ın 2015 Eurovision temsilcisi Elnur, Viyana öncesi İstanbul’da moral depoladı.

Promosyon turu kapsamında ekibiyle birlikte İstanbul’a gelen Elnur için, Türkiye’deki PR’ını üstlenen şirket tarafından, Balmumcu’da bir davet verildi.
IMG_1379
Terasta düzenlenen ve bahar havasının ayrı bir güzellik yaptığı partide Elnur, Viyana’da Azerbaycan adına söyleyeceği şarkısı Hour of the Wolf’un yanısıra, yeni şarkılarını da seslendirdi.

ELNUR’DAN OGAE TÜRKİYE’YE ÖPÜCÜKLER

Tabi ki partinin özel davetlileri arasında OGAE Türkiye kulübü de vardı. Kulüp başkanı Hasan Yaşar ve Yönetim Kurulu üyesi DJ Olcay’ın yanı sıra kulüp üyelerimiz de partide hazır bulundu.
Elnur Hüseynov ve OGAE Türkiye Başkanı Hasan H. Yaşar
img 3848 Elnur Hüseynov ve OGAE Türkiye üyelerimizden Mustafa.
Elnur, 2008 yılındaki ilk Azerbaycan katılımından bu yana iyi ilişkiler içinde olduğu Ogae Türkiye’ye özel mesaj gönderdi.

ELNUR: “BANA ŞANS DİLEYİN”
IMG_1375
İnternetten canlı yayınlanan İstanbul partisine, Türk pop müziğinin ünlü ismi Betül Demir’in de aralarında bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
Elnur’un şarkısı için Türkçe sözler yazarak İstanbul’da çektiği klip de, katılımcılara sürpriz oldu. İşte Elnur’un Eurovision şarkısına hazırladığı Türkçe versiyon: Karanlıklara Teslim Olmam
IMG_1351
Ulusal basından da katılımın olduğu partide Elnur, Keyifli ve mutlu görünüyordu. Sahne koreografisi hakkında ipucu vermekten kaçınan Elnur, Avrupa’da yaşayan Türklerden oy istedi, Türkiye’deki sevenlerinden de iyi şans dileğinde bulundu.