ORF’den Viyana 2015 için gönüllü çağrısı

viyana2015

 

Avusturya resmi yayıncı kuruluşu ORF, 2015 Eurovision Şarkı Yarışması için bir gönüllü çağrısında bulundu. Ev sahibi yayıncı yaklaşan Eurovision için gönüllü arıyor.

İlk birinciliğinin üzerinden yaklaşık 50 yıl geçtikten sonra Avusturya, Conchita Wurst ile tekrar zirvede yer aldı. Önümüzdeki mayıs ayında binlerce insana Avusturya’nın görkemini tanıtmak isteyen ve izleyenlere sıradışı bir deneyim yaşatmak isteyen ORF, yoğun bir çalışma dönemini başlattı.

Conchita Wurst‘un Rise Like A Phoenix ile kazandığı efsanevi zaferin ardından, Viyana, binlerce Eurovision fanı, gazeteci ve temsilciyi misafir edecek.

Sizde bu ekibe katılıp 2015 Eurovision Şarkı Yarışmasını deneyimlemek ister misiniz? 2015 ESC takımının bir parçası olup eşsiz bir tecrübeyi tatmak ister misiniz? Sahne arkasında yaşanan heyecana tanık olmak ister misiniz?

Cevabınız evet ise ORF’nin resmi Eurovision sayfasından gönüllü başvurusunda bulunabilirsiniz. Başvuranlarda istenen en önemli özellik Almanca ve İngilizce’yi akıcı bir şekilde konuşabilmek. Ve başvurabilmek için 18 yaş ve üstü olmanız gerekiyor. 14-15 Şubat tarihlerindeki final mülakatlarında ve 04-24 Mayıs tarihlerinde müsahit olmanız da gerekli tabi. Yayıncı kuruluş, yaklaşık 40 ülkeden gelecek gazeteci, yarışmacı ve delege ekiplerine yardımcı olacak 700 civarı gönüllü ihtiyacı duyuyor.

Gönüllüler birçok farklı alanlarda görev almak üzere dağılacak. Gönülller kazalara karşı sigortalanacak. Yiyecek ve kıyafetler de yayıncı kuruluş tarafından karşılanacak.

(kaynak: esctoday.com)