MELODIFESTIVALEN 2015 İÇİN DEDİKODULAR ARTIYOR

mf15

Ulusal final deyince akla ilk gelenlerden olan Melodifestivalen’e 2015’te katılması muhtemel isimler teker teker belli oluyor. İsveç gazetesi Afdonbladet’in haberine göre üç büyük isim, bu sene Melodifestivalen sahnesinde kendine yer bulacak: Rickard Söderberg, Lili & Susie ve Charlotte Perrelli.

Gazete bir opera sanatçısı olan Rickard Söderberg’in katılımını onayladığını ve bir sonraki durağının Melodifestivalen olduğunu, Lili & Susie’nin ise kendi tarzlarına uygun bir şarkı aradıklarını yazdı.

Üçüncü isimse artık Eurovision takipçilerinin çok yakından tanıdığı Charlotte Perrelli. 1999 yılında hem Melodifestivalen’i hem de Eurovision’u kazanmış, 2007 yılında ise ulusal final engelini kolayca geçmesine rağmen, Eurovision Şarkı Yarışması’nda aradığını bulamamıştı. Son Melodifestivalen deneyimi ise tam bir faciayla sonuçlanan Charlotte Perrelli, sanırım karizmayı düzeltme çabasında.

İsveç gazeteleri genellikle böyle konularda pek yanılmaz, hatta genelde kimlerin katılacağını SVT’den günler önce açıklar. Öyle görünüyor ki, İsveç ulusal finali bu sene de Eurovision severlerin yakından takip ettiği bir organizasyon olacak.

Haber: Barlas Gürsoy