[ONİKİPUAN ÖZEL] – ELİTSA : “ŞAMPİYON SİZSİNİZ!”

Elitsa TODOROVA 2007’de Helsinki’deki ilk provanın ardından tam 6 yıl sonra yeniden Onikipuan kamerasının konuğu oldu. Amsterdam’daki konserde grubun rapçi partneri ile “yalnız” sahne alan sanatçı, Amsterdam’da şarkısını tanıta dururken, dünya ahiret partneri Stoyan da bir başka Benelüks ülkesi Belçika da promosyon turundaydı. Elitsa muhabirimiz Tolga IRKAN’a hedeflerini, Şampiyonlığun anlamını ve Okay TEMİZ’i anlattı.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=kuPsSsjrYN4]

“Herkes Şampiyon”

“İnsanlara, karşılaştığımız tüm insanlara herbirinin “şampiyon” olduğunu göstermek istedik. Bugünlerde hayatta kalmak başlı başına bir Şampiyonluk demek ve herkes bizim için bu yüzden şampiyon gibi.”

“Hedefimiz : İçinizdeki Şampiyon ruhu harekete geçirmek”

“7’den 70’e içlerinde şampiyon ruha sahip herkes bizim hedef kitlemiz. Herkese Olimpiyat Şampiyonu sporcuları örnek gösteriyorum. Çünkü müzisyenler ve sporcular insanlar üzerinde en güzel etkiyi bırakabilen örnek kişiliklerdir. Biz de geleneksel Bulgar halk müziği ögelerini, güncel dans groove’ları ile harmanlayarak insanların kalplerine ulaşmak istedik.”

“Çok yeni bir proje üzerinde çalışıyoruz. Şimdilik gizli, hatta çok gizli kalsın ama şunu söyleyebiliriz ki, Ülkemizin insanlarının sesleri, güçleri ve spirituel yanları ile zenginleşmiş bir iş olacak.”

“Son olarak benim için çok özel bir arkadaş, dost olan, en favori Türk perküsyonistim Okay TEMİZ’e öpücüklerimi gönderiyorum. Seni seviyorum, Okay!”

(Röportaj: Tolga IRKAN)

(Kamera: M. Feridun ÖZVEREN)