Global Kryner ile Hüsranla sonuçlanan Kiev sonrası, Atina’yı pas geçen Avusturya, yepyeni umutlar ve taze bir yüzle Helsinki’de şans arayacak : Eric PAPILAYA.
News.at sitesine verdiği ilk demecinde Eric, “Helsinki’ye kazanmak için gidiyorum” şeklinde konuştu. 28 yaşındaki sanatçı Viyana’da Grafiker olarak çalışırken, Casting Show “Starmania”‘a katılmış ve Helsinki için Avusturya TV’si ÖRF’nin dikkatini çekmişti.
Kaynak: News.at
(Haber: Osman KURAL)
Starmania’da Lordi’nin “Hard rock hallelujah”sını yorumlarken:
http://www.youtube.com/watch?v=5T8Cxrsbnko
Ayrıca çocuk dizisi ve şarkısı Biene Maja (Arı Maja)’nın yorumu. Şarkıya girişte Karel Gott taklidi yapıyor, şarkının orjinalini o söylemilşti. Karel Gott’u ayrıca ESC 1968’den hatırlayacaksınız. “Tausend Fenster” şarkısıyla.
http://www.youtube.com/watch?v=UN9ofJUJ7fw
bu adam bence Helsinki de ilk 5 e girer….Hard Rock Hallelujah ı iyi sölemiş kendi gösteri showunda sesi çok güçlü yani….Ama umarım olamazlar..Avusturya bana çok itici geliyor doğru bu e bizde onlara tabi:)
Avusturya’dan en az 10 puan bekliyorum ben bu sene yine, iyi çalışırsak 12 de gelebilir…